Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Powodzenia i nie załamuj się, na pewno wpadniesz na jakąś błyskotliwą myśl i zmienisz konwersję na jeszcze lepszą Albo może wystarczy popracować nad promocją?
50 zl i jazda!!!Nie mam czasu na nic bo czas leci jak szalony!Ani sie obejrzec i mamy swieta nowy rok...ehh i znow o rok starszy.Jak ja bym chcial miec 16-18 lat.
JESLI COS ZAROBIE WRZUCE TAK JAK DZISIAJ SCREENA Z DNIA POPRZEDNIEGO:
(20-12-2016 23:32)schab napisał(a): Życzę powodzenia w dążeniu do celu!
DZIEKUJE!! Witam 21.12.2016
Co jak co ale progresja jest Nawet to cieszy.Wciaz czekam na efekty "pozycjonowania mojej nowej strony" przez firme ktorej uslugi zakupilem na Allegro ale prozno ich szukac poki co.Cos mi tu smierci sciema.Czekam jeszcze do swiat i bede sobie sam musial dac rade bo czas ucieka a pomysl bedzie pasowal jak ulal w nadchodzacym NOWYM ROKU ( duze zmiany prawne w jednej dziedzinie ).
No niedobrze..strona mi spadla dosc drastycznie pod kilkoma frazami.Nie wiem co bedzie dalej.Troche pospamilem wczoraj i byc moze to wlasnie efekt Nie no jestem spokojny Widocznie cos zle zrobilem ale nie twierdze ze to tylko chwilowy spadek bo juz tak bywalo.Oczywiscie powiadomie co i jak.
Dziekuje Mecenasowi za poradnik przeczytam dzis w pracy jak bedzie czas.
Jutro chyba zakonczenie konkursu FireMedia wiec dam screena z zarobkiem od 1.12.2016 (na pendriva bedzie:huh
Nie bedzie tak spektakularnie jak w innych dziennikach ale bedzie po mojemu i tak ja ja lubie.
Jak juz pisalem zarabiam na FS dzieki jednemu jedynemu pomyslowi ( strona WWW ).Tak naprawde pierwsze powazniejsze pieniadze zaczely regularnie wpadac pod koniec czerwca i nieustannie trwa to do dzis.Rekordowy byl wrzesien gdzie w sumie uzyskalem wynik 18K ( FS + konkurencja ).
Co dobre szybko sie konczy i wlasnie.... miod w sloiku pozostal tylko na sciankach wiec go wylizuje.
Dlatego nie owijajac w bawelne wyglada to tak w GRUDNIU do dnia 23.12.2016 .
Mysle ze na PenDriva sie zalapie