Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W ciągu najbliższych dni skontaktujemy się ze wszystkimi osobami, które zostaną nagrodzone, a nagrody zostaną rozesłane w przeciągu najbliższych dwóch tygodni!
Dziękujemy za udział w zabawie!
Siema forumowicze jak tam otrzymał ktoś już jakąś wiadomość nt. konkursu ? już tydzień minął a wiadomości żadnej nie dostałem, a niebawem wybije czas rozesłania nagród
W ciągu najbliższych dni skontaktujemy się ze wszystkimi osobami, które zostaną nagrodzone, a nagrody zostaną rozesłane w przeciągu najbliższych dwóch tygodni!
Dziękujemy za udział w zabawie!
Siema forumowicze jak tam otrzymał ktoś już jakąś wiadomość nt. konkursu ? już tydzień minął a wiadomości żadnej nie dostałem, a niebawem wybije czas rozesłania nagród
Takie primo.. Ja nadal nie dostałem nagród za restock..
Wybaczcie za opóźnienie - wszystko z powodu małego bałaganu spowodowanego otwieraniem biura i przenosinami wszystkiego (w tym właśnie nagród, naszych gadżetów), a także przeprowadzką jednego z pracowników
Wszystkie nagrody są już przygotowane, jutro pakujemy, w poniedziałek prawdopodobnie wysyłamy z małymi dodatkami Osoby które wciąż nie dosłały nam rozmiaru koszulki proszeni są o kontakt!
(20-10-2016 19:58)Leaders napisał(a): Wybaczcie za opóźnienie - wszystko z powodu małego bałaganu spowodowanego otwieraniem biura i przenosinami wszystkiego (w tym właśnie nagród, naszych gadżetów), a także przeprowadzką jednego z pracowników
Wszystkie nagrody są już przygotowane, jutro pakujemy, w poniedziałek prawdopodobnie wysyłamy z małymi dodatkami Osoby które wciąż nie dosłały nam rozmiaru koszulki proszeni są o kontakt!
Przepraszam a można wiedzieć kto ma dosłać rozmiar koszulki, ogólnie jakaś lista osób które wygrały
ps. dla osób które podały prawidłową nazwę bloga miało być coś "ciekawszego" moglibyście też podać listę tych osób, żeby wszystko było jasne Pozdrawiam!