Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
OK.
03.07 - +25$
Kolejny rekord wyświetleń, zarobki się poprawiają, oby tak dalej.
Pytanie - kiedy zarobki z yt będą widoczne w adsense? Odejmują coś od tego?
Cel:
70,40$/1000$
(02-07-2016 22:03)nielotweb napisał(a): Trzymam kciuki! Oby tak dalej!
btw. jeśli mogę spytać ile wyświetleń musiałeś mieć żeby tyle zarobić - te 380$?
Pozdrawiam!
Wyświetleń coś około 600k ale generujących przychód było o wiele mniej, do tego doszło dość sporo wyświetleń z mniej dochodowych krajów więc mogło być lepiej.
(01-07-2016 22:50)Radzioo napisał(a): Przy pozycjonowaniu filmiku używasz jakiejś strony? Czy jak to mniej więcej robisz?
Youtube.com 2
(01-07-2016 23:40)K32v napisał(a): Człowieku, jak umiesz pozycjonować filmiki i zarabiasz w taki sposób to marnujesz potencjał...
Napisałeś ze chcesz pozyskac ogrom ruchu z USA, przewinął się też Liechtenstein, jestem ciekaw czy wstawiasz tylko filmiki w języku (jak mi się wydaje) angielskim czy dodajesz też polskie?