Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Miedziany! Powrót do SUB SMS'ów! » Wielki Powrót?!

Autor Wiadomość
RE: Miedziany- PPI
Sprawdź:
(14-02-2016 10:41)paweuq napisaÅ‚(a):  @[Czaq] Z tego co mi wiadomo to tak siÄ™ nie da Big Grin Albo pod seo albo pod ludzi! Nie wiem jaki target ale jeÅ›li chodzi o faperów to rób po seo, jeÅ›li bardziej pod ogarniÄ™ty target to rób pod ludzi Tongue a późneij podbijesz pozycje BL-ami na potrzebne Ci keywordy i już. Ale to tylko moja opinia!
Miedziaku i Paweuqu, jeżeli zrobicie dobry post pod SEO to i ludziom też on przypadnie do gustu. Dla google najważniejsze jest właśnie czytelność i logiczność. Po to aby ludzie byli zadowoleni, przecież SEO nie działa pod roboty tylko dla ludzi!
Pozdro! Idea

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: Miedziany (+1)
Według mnie nie dokonca to tak działa! Ale ile pozycjonerów tyle zdań Big Grin Każdy ma po częsci racji, a żeby wykonać dobry post pod seo i dla ludzi trzeba nieźle nakombinować się aby to ładnie wyszło.

A w pozycjonowaniu głownie chodzi o to aby była dobrze zoptymalizowana cała witryna jej treść, dodatkowo pozyskiwanie dobrej jakość backlinków. No i nie kopiować treści z innych stron. I to tyle Smile
Glosy: Miedziany (+1), Czaq (+1)
Cześć!
Dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj pokerface
Zacznę działać tak jak na początku... Bo im więcej pracy wkładam w promocje linków tym mniej instalacji facepalm

Na bloga dodałem 14 postów razem mam już 19, chce do końca tygodnia mieć te 50 postów i zacznę promować, nie będę go pozycjonował. Będę go promował gdzie się tylko da i wycisnę z niego tyle ile będę w stanie. W marcu wykupię Hosting i Domenę i wgram na nie WordPressa, którego będę chciał wypozycjonować. Będzie on moim oczkiem w głowie, mam taki plan na niego że myślę że jak go ogarnę w jakimś stopniu to będą ładne dniówki Idea

Dzisiaj na PPI zarobiłem aż 0.50$ 4

Myślę że jutro będzie lepiej Sex

Cel zmieniam na 50 postów do końca tygodnia a nie do końca miesiąca Cool

Ogólnie na PPI zarobiłem już: 14.63$ Huh

Jeśli też chcesz zacząć zarabiać w PPI to polecam serwis Cinstaller: Reff-Link
Jaką średnio masz konwersję?

Ratchet, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Można mieć na Cinstaller ruch motywowany ? Smile
(14-02-2016 22:50)Ratchet napisaÅ‚(a):  JakÄ… Å›rednio masz konwersjÄ™?

Słabą ;d Tak mw wczoraj na ok 1500 wejść w link, miałem 10 instalacji -.-

(14-02-2016 22:54)ScroX napisaÅ‚(a):  Można mieć na Cinstaller ruch motywowany ? Smile

W sumie to nawet nie wiem ;d
Kurcze bo założyłem konto z twojego reflinka, podałem moja stronę ( ale na razie nie działa bo jest wyłączona ) zaakceptują mi konto ?
(14-02-2016 23:05)ScroX napisaÅ‚(a):  Kurcze bo zaÅ‚ożyÅ‚em konto z twojego reflinka, podaÅ‚em moja stronÄ™ ( ale na razie nie dziaÅ‚a bo jest wyłączona ) zaakceptujÄ… mi konto ?

Ja wpisałem 'facebook i blog' i zaakceptowali ;d Pewnie zaakcetpują + dzięki za reffa Sex
Nie ma problemu, w końcu wykorzystam moją domenę pod hacki bo stoi od pół roku nie używana Big Grin
(14-02-2016 23:09)ScroX napisaÅ‚(a):  Nie ma problemu, w koÅ„cu wykorzystam mojÄ… domenÄ™ pod hacki bo stoi od pół roku nie używana Big Grin

Jak coÅ› to pisz na gg- 55750789
Bo spam siÄ™ robi ;d
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Big Grin Player PPI/SUB/PPA v1.0 by maniek250 maniek250 16 2,077 07-04-2026 14:08
Ostatni post: Hybrid1990
  Money SMS - Zarobek z SMS pysznakawa 3 4,456 10-11-2025 11:36
Video Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB AnnaKa 30 4,070 27-03-2025 18:18
Ostatni post: Majka
  SUB-SMS MyLead tumcio1234 3 3,249 19-06-2023 13:46
  Powrót promocji Wealthseed bonus od 50 do 200 zÅ‚. Metrox626 1 1,021 09-03-2023 15:37

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: