Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a kiedy ja dostanę swoją nagrodę z listopada?!? wygrana w konkursie 100 zł.. do tej pory nagrody nie mam, zero odpowiedzi na meila, gg.. moze w koncu tutaj dostanę odpowiedz.
Odnośnie konkuru sms, to buty za 300zł kupiłem, mam też jakiś kabel i psc za 100zł te 2 rzeczy puszczę w poniedziałek, napiszcie mi na PW adres do wysyłki.
no a moje nagrody ze snake tez będa wysylane jutro? bo ten kabel i psc za 100zł to nie moja nagroda.
czekam juz od listopada, nie uwazasz ze najpierw nalezy sie zając zaległymi nagrodami? a nie na zasadzie 'ona juz czeka 3 miasiace to zaczeka kolejne 3'
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2016 20:40 przez ewaa12145.)
(23-02-2016 15:15)Kryspin napisał(a): dziś przyszła poduszka muzyczna. dobry gadżet jeszcze tylko na wskaźnik laserowy czekam
A ja jeszcze nie dostałem poduszki
do mnie o 15 listonosz drugi raz przyszedł aby paczkę dać jeżeli Twoja tez została zamówiona 4 dni temu to powinna być dziś bo to pocztex Kurier48 albo jutro dostaniesz