Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireGifts.pl - przekręty administracji. Wyjaśnienie? » UWAGA

Autor Wiadomość
RE: FireGifts.pl - przekręty administracji. Wyjaśnienie?
Sprawdź:
oddawanie kasy za smsy jestem na NIE sam wysłałem ponad 15 w tym kupiłem na allegro ale jeszcze gorszą propozycją jest MINI RESTOCK Big Grin stało się i tyle Smile ale grę snake wyłączyć jak biją po tyle GP na aukcjach z nimi nie ma szans :/

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
(24-11-2015 19:18)surfer0700 napisał(a):  
(24-11-2015 18:26)robisx napisał(a):  (Nie czytałem wszystkich patologicznych wypowiedzi płaczących użytkowników, więc mogę napisać coś po raz drugi itp)

Przecież admin już napisał że ktoś grzebał w bazie, po co ten post? Xpokerface

Czytać nie umiesz?
(25-11-2015 16:21)robisx napisał(a):  
(24-11-2015 19:18)surfer0700 napisał(a):  
(24-11-2015 18:26)robisx napisał(a):  (Nie czytałem wszystkich patologicznych wypowiedzi płaczących użytkowników, więc mogę napisać coś po raz drugi itp)

Przecież admin już napisał że ktoś grzebał w bazie, po co ten post? Xpokerface

Czytać nie umiesz?

Potrafię czytać, ale nie rozumiem po co się wypowiadasz i siejesz ferment skoro wszystko było już napisane, a Tobie po prostu nie chciało się czytać... Xpokerface
Glosy: Kryspin (+1)
zuhsm.pl
Gdzie w ogóle znajde wyniki?
Istnieje możliwość wglądu wyników z bazy top 30 użytkowników od największej ilości pkt wraz z wyjaśnieniem wszystkich kolumn?

Dla mnie ten cały snake był daremną grą w którą nie grałem bo za słaby jestem Huh

Exclamation
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: