(31-05-2015 08:09)Tyrkijt napisał(a): Nie wiem dlaczego się do mnie teraz przyczepiłeś, zachowujesz sie jakbym Ci rodzine krzywdził. 
Nie napisałem nic złego, zacząłem pracować, podałem statystyki. Poradnik jak najbardziej mi się zwróci, są już 2 leady.
Rozrekrr zapytał jak idzie - odpisałem. Tyle 
No faktycznie trochę się już dzisiaj zirytowałem przez niektóre osoby więc taka wrogość mi wyszła

Jak najbardziej przepraszam
(31-05-2015 08:12)rozekrr napisał(a): Uj widzę niedziela lewwą nogą zaczęta u ScroXa, a wydawałeś się takim miłm człowiekiem 
Nie rzucaj się tak jak 4 literowa rzecz w trawie jak by Cię ktoś atakował.
Ze sposobu mam 3 leady na ponad 30 wejść, także nie pisz że trzeba pracować itp. bo dzieckiem nie jestem i to doskonale wiem.
Piszesz że potrzeba czasu na zarobki aż automat się wyrobi, a nie zważyłeś na to że może nie każdy chce ten automat uzyskać, a woli lepsze dniówki codzienną pracą? No właśnie... Dlatego zamiast się oburzać (w sumie nie wiem na co) to daj na luz 
No chyba nadal jestem, ale jak mówisz chyba lewą nogą wstałem, po prostu nie wyobrażacie sobie niektórych ludzi.. Zaraz dojdzie do tego że będę musiał im czytać poradniki bo nie będą wiedzieć jak się czyta.
ja rozumiem czasem rożne sytuacje no ale niektórzy to aż trochę przesadzają.

Więc na was trochę się to odbiło wiec zwracam honor i przepraszam
(31-05-2015 08:38)szy1sw napisał(a): Pytania:
-czy jest to zarabianie na treści xxx/ogłoszenia/chaty?
-można na jutro zarezerwować?
- Przecież nie powiem Ci na czym to polega bo zdradzę połowe poradnika.
- Z takimi zapytaniami proszę na pw.