(18-06-2015 21:38)piciaszek napisał(a): Obawiam się, że choćby skały srały to nie zmienię mojej decyzji. Idę tam z motywacją i celem, potrafię selekcjonować rzeczy ważne i ważniejsze - jeżeli coś mnie nie interesuje po prostu się tego nie uczę, a tutaj jest zupełnie inaczej. Nauka chemii, rozwiązywanie zadań, mieszanie dupereli sprawia mi przyjemność, której nie da się opisać. Z biologią jak Cię mogę, ujdzie w tłumie, ale jest bardzo interesująca. Jak kiedyś wspomniałem marzę o zawodzie farmaceuty i nim zostanę
I nie mów mi, że jest to nieperspektywiczne. Na pewno też moja ścieżka rozwoju nie zamknie się na uczelni wyższej.
EDIT: Na pewno nie zamierzam przebywać w towarzystwie oszołomów w technikum. Dziękuję.
Tymczasem świadectwo z wyróżnieniem mam gwarantowane. Nic tylko czekać na wyniki gimbo-testów. 
A gdzies Ci napisałem ze bycie farmaceuta jest ''nieperspektywiczne''? Zycze Ci jak najlepiej, osiagnij sukces w dziedzinie ktora Cie interesuje, rozwijaj swoją pasje bo miec pasje w zyciu to najwazniejsze. Powiem szczerze ze zaskoczyles mnie dosc pozytywnie gadka o oszolomach z technikum XD fakt, niektorzy sa nieprzecietnie niedo**jebani,( klasy po 25-30typa i zero lasek robia swoje ) ale wszedzie się tacy zdarza. Tak czy siak minie Ci ten entuzjazm, po czesci zrozumiesz co mialem na mysli jak bedziesz juz po maturach lub w polowie szkoly ;d
PS
Zycze powodzenia w 'interesach' internetowych i w zyciu prywatnym
A jeszcze naszła mnie taka rozterka, nie wiem czy bierzesz to pod uwage ale licea nie są profilowane, (LICEUM OGLOLNOKSZTAŁCACE) to ze bedziesz chodzil do klasy biologiczno chemicznej nie bedzie sie roznilo niczym od klasy humanistycznej procz tego ze prawdopodobnie bedziesz mial wychowawczynią od biologii lub chemii xD [ POTWIERDZONE INFO, SERIO

] Zreszta sam sie przekonasz na własnej skorze :>
Ewentualnie w drugiej klasie dojdzie Ci 2 godziny wiecej chemii na rzecz innego przedmiotu a np klasie humanistycznej 2godziny wiecej polskiego na rzecz tak zwanej przyrody ktora jest zlepkiem geografii chemii biologii i fizyki xD