![]() |
Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. (/Temat-Wyciaganie-wnioskow-kluczem-do-zarobkow-114020) |
Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 14-05-2015 17:36 Witam ponownie!
Większość osób o dłuższym stażu na forum będzie miało mnie za niepoważnego idiotę, który zakłada swój czwarty dziennik, ale niech będzie moja strata. Zmotywowany, będący w fazie wyciągania wniosków powracam do zarabiania.. na razie będą one mocno przeciętne, ale mam nadzieję, że w niedługim czasie wzrosną kilkukrotnie.
Moim głównym celem, o którym wspominałem w poprzednim dzienniku, jest uzbierane na prawo jazdy i jakiś fajny samochodzik ![]() ![]() Od ogółu do szczegółu, więc teraz czas na pierdoły. Mam na imię Piotrek, mam 16 lat, jestem tegorocznym, dumnym absolwentem gimnazjum. Interesuję się językami obcymi, chemią oraz biologią, z którymi widzę się za 10 lat w pracy ![]() ![]() Dziś około godziny 22 podsumowanie dnia pierwszego w nowym dzienniku, a cel ustanowię dopiero w czerwcu. RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - ostryy111 - 14-05-2015 17:54 Będę obserował, powodzenia! ![]() RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - ScroX - 14-05-2015 18:15 Tak trudno prowadzić jeden dziennik bo niezbyt rozumiem ? RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 14-05-2015 18:19 Wydaje mi się, że udzieliłem wyczerpującej odpowiedzi na ten temat w pierwszym poście. Poprzedni dziennik opierał się na zasadzie "o jezu, jak mi źle idzie" tudzież "ma ktoś jakieś rady?" Czas z tym skończyć i zostawić śmieszne wypociny, a zastąpić czymś na poziomie. ![]() 1# 14 V 2015 Dzień mało ciekawy, zarówno w szkole jak i w domu. Aktywnie przygotowuję się zdawania certyfikatu, nie zapominając też o internetowej działalności. Udało mi się przy 9 wizytach na LeadMore zarobić 6.20 zł, ale jak na pracę jaką w to włożyłem - nie ma tragedii. Jutro spróbuję podziałać na szerszą skalę, a tymczasem uciekam oglądać Ranczo. ![]() Miłego wieczoru!
RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - Varnity - 14-05-2015 19:35 Ciekawie się zapowiada. Można wiedzieć na czym zarabiasz? FP czy strona internetowa? RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 14-05-2015 19:38 Posiadam wyniszczone FP. Poza tym nieco działam na grupach. Tak jak mówię, zamierzam działać na szerszą skalę w najbliższym czasie ![]() RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 15-05-2015 20:05 2# 15 V 2015
Dzień pod psem. Mimo, że pogoda piękna, humor bardzo zły. Generalnie wynika to z powodu osób z mojej żenującej klasy. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jeszcze tylko miesiąc muszę z nimi przebywać. Co do zarobków - wpadło 10 zł z odnowień w MyLead i 2,50 zł na eForsie. ![]() ![]() ![]() RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - adios123 - 15-05-2015 21:35 Obserwuje, powodzonka ![]() RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - wiezaawieza - 15-05-2015 22:25 powodzenia ![]() RE: Wyciąganie wniosków kluczem do zarobków. - piciaszek - 16-05-2015 20:24 3# 16 V 2015
Dzisiaj wstałem baaardzo późno, jak zwykle w sobotę posprzątałem na glanc w pokoju i siadłem do jakże kochanej biologii. Wykułem się 3 tematy na 9, a jutro przyjeżdża ciocia z Hiszpanii do nas i ciekawe jak resztę materiału opanuję ![]() ![]() |