Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki
UWAGA !
Dzięki jednej mojej znajomej dzisiaj zauważyłem że w swoim reflinku w sygnaturce miałem błąd - na końcu mojego nicku zrobił mi się niedozwolony znak "/" i przez to system mnie nie rozpoznawał a wszystkim rejestrującym się bezpośrednio z tego linku jako sponsora przydzielało bezpośrednio admina i tam gdzie pisze sponsor widnieje TrafficMonsoon.
Na szczęście po kontakcie z supportem można to zmienić, trwa to kilka dni ale zmieniają ( sprawdzone już z jedną osobą ) a więc osoby które się u mnie rejestrowały niech sprawdzą sobie po zalogowaniu sponsora jesli jest TM to bardzo proszę o kontakt PW.
RE: [AKTUALNE] TrafficMonsoon - refback do 100% lub stały refback do 50% od każdej paczki
Tak TrafficMonsoon ma się wyśmienicie i nadal można super zarabiać , na dowód tego wrzucam tutaj kolejną swoją wypłatę. Ci którzy zaspali na starcie mają jeszcze szanse, a moja oferta refback nadal aktualna. !!!
Ja też zaczynam dopiero przygodę z TM i przytrafiła mi się taka rzecz, ale nie wiem o co chodzi http://imgur.com/HRYH6CB
Wyskakuje mi co chwilę ta "reklama" klikam już w nią z 30 minut i nic, a na telefonie klikam w nią raz i od razu przenosi mnie do TM. O co chodzi?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2015 15:36 przez xQuait.)
Dzisiaj niedziela więc tradycyjnie wypłata.
TM pracuje i wypłaca 24 godziny - 7 dni w tygodniu nawet wtedy gdy śpisz także zarabiasz
Ps. Ostatnio nie wrzucam już wszystkich wypłat, bo nie wiem czemu zainteresowanie tym biznesem jakby słabo, a przecież nalicza i działa tak samo od ponad już roku