Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
My Lands - Przyjemne z pożytecznym. » Pomoc dla poleconych przez GG/PW

Autor Wiadomość
RE: My Lands - Przyjemne z pożytecznym.
Sprawdź:
Nie wiem, czy miałbyś na co wydać te 1000zł. Jakbyś dobrze zarządzał to by Ci się zwróciła.
Tyle do tej pory udało mi się osiągnąć jeśli chodzi o badania. Myślę, że warto porównać to sobie z poprzednimi ss badań:
[Obrazek: bpng_wrhpxpr.png]

Za kilka dni uzupełnię zapasy złota i znowu zalicytuję, a tymczasem ulepszam jak tylko mogę sklepy (produkujące złoto) oraz nieustannie rekrutuję bojowych mnichów. Ich pomoc w walce jest nieoceniona.

54/649 CzP
Niestety cel był nieco wygórowany. Nie udało mi się go osiągnąć, więc zapłaciłem za kolejny miesiąc konta premium. Mimo to jestem przekonany, że następnym razem się uda. Kolejna termin: 1 lutego.

65/649 CzP do 1 lutego
Po ile chodzą perły na aukcji? Ja aktualnie z ruin zrobiłem 20 (gram 2 tygodnie) i premkę mam do 2 lutego Smile
Czy jest możliwość grania na Nokii Lumia 630 z windowsem? Gra nie chce się włączyć bo wymagany jest Flash 10 a na komórkę nie ma takiego
Więc sam sobie odpowiedziałeś. Dodali aplikacje tylko na iOS i androida.

78/649 CzP do 1 lutego
Co z moim pytaniem? Smile
Ja kupuje jakieś 10 pereł co kilka dni, liczba sugestywnie się zwiększa. Przez pierwsze 2 miesiące nie stać mnie było nawet na jedną CzP, a w kojelnym miechu mam zamiar już kupować po 20. Cena zmniejsza się wraz z ilością pereł.
Ja zarabiam po 100-300tyś złota dziennie na razie więc na pewno mnie stać tylko kwestia ceny Smile. Od jutra będę mógł kupować perły Smile
@Xzibin
Przy zakupie najmniejszej ilości (10 pereł) płaci się około 130k za jedną. Gdy nazbieramy już znaczną ilość złota cena zmniejsza się jakoś do 70-80k.

Moje drugie miasto rozrosło się na tyle, że wysyłam już z niego złoto do stolicy. Póki co nie są to duże sumy, bo około 40k dziennie, ale nie od razu dobry biznes zbudowano.

79/649 CzP do 1 lutego
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości