Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tyle do tej pory udało mi się osiągnąć jeśli chodzi o badania. Myślę, że warto porównać to sobie z poprzednimi ss badań:
Za kilka dni uzupełnię zapasy złota i znowu zalicytuję, a tymczasem ulepszam jak tylko mogę sklepy (produkujące złoto) oraz nieustannie rekrutuję bojowych mnichów. Ich pomoc w walce jest nieoceniona.
Niestety cel był nieco wygórowany. Nie udało mi się go osiągnąć, więc zapłaciłem za kolejny miesiąc konta premium. Mimo to jestem przekonany, że następnym razem się uda. Kolejna termin: 1 lutego. 65/649 CzP do 1 lutego
Ja kupuje jakieś 10 pereł co kilka dni, liczba sugestywnie się zwiększa. Przez pierwsze 2 miesiące nie stać mnie było nawet na jedną CzP, a w kojelnym miechu mam zamiar już kupować po 20. Cena zmniejsza się wraz z ilością pereł.
@Xzibin
Przy zakupie najmniejszej ilości (10 pereł) płaci się około 130k za jedną. Gdy nazbieramy już znaczną ilość złota cena zmniejsza się jakoś do 70-80k.
Moje drugie miasto rozrosło się na tyle, że wysyłam już z niego złoto do stolicy. Póki co nie są to duże sumy, bo około 40k dziennie, ale nie od razu dobry biznes zbudowano.