Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(09-12-2013 18:22)szpilmen napisał(a):
(09-12-2013 18:18)jakuba napisał(a): Up, nikt Ci nie każe u nich zarabiać. Masz sieci konkurencyjne. Twój wybór. Możesz się wstrzymać.
Pozdrawiam
A konkurencja odda mi pieniądze zarobione na easysub i zlecone do wypłaty?
Gdzie Ty się urodziłeś człowieku. Też mam u nich tysiące i jakoś nie panikuję, bo wiedziałem, że jest ryzyko. Czekaj na czterech literach do końca tygodnia i nie szczekaj już tyle. Przyzwyczaiłeś się do wypłat codziennych i tak to jest.
(09-12-2013 18:28)jakuba napisał(a):
(09-12-2013 18:22)szpilmen napisał(a):
(09-12-2013 18:18)jakuba napisał(a): Up, nikt Ci nie każe u nich zarabiać. Masz sieci konkurencyjne. Twój wybór. Możesz się wstrzymać.
Pozdrawiam
A konkurencja odda mi pieniądze zarobione na easysub i zlecone do wypłaty?
Gdzie Ty się urodziłeś człowieku. Też mam u nich tysiące i jakoś nie panikuję, bo wiedziałem, że jest ryzyko. Czekaj na czterech literach do końca tygodnia i nie szczekaj już tyle. Przyzwyczaiłeś się do wypłat codziennych i tak to jest.
Takim tonem to mów do nauczycieli w gimbazjum nie do mnie. Gdzie napisałem że panikuje? Chce wiedzieć czy inni dostali swoje wypłaty.
Ryzyko? Jakie ryzyko? Podczas rejestracji zaakceptowałem regulamin do którego serwis zobowiązał się na wypłaty. To tak samo jak w realnej pracy, nie dostajesz swoich ciężko zarobionych pieniędzy, wypłata się spóźnia to nie chcesz się dowiedzieć co z pieniędzmi?
Jak dali możliwość wypłat co 24h to korzystałem, tylko idioci zbierają tysiące i dopiero wypłacają, działałem wedle regulaminu więc już zamknij psyk bo chce wiedzieć co z moim hajsem a nie czytanie Twoich pierdół.
I znów te wasze durne komentarze -.- Czekajmy aż dadzą znać co i jak.. Serio Wy nic nie wnosicie do tematy tylko wkur****e OKO.. Rzygam już tymi nic nie znaczącymi komentami . Nie pasuje wam to wypad do fires a jak nie to idz sie powiesic jeden z drugim przynajmniej kilka komentarzy spamu mniej. dziękuję dobranoc
A myślisz,że większość tych marudzących nie jest już na fires? Nam chodzi o zaległe pieniądze,naprawdę nie widzicie że przedłużają wszystko ? Już w sobotę mieli wysłać pieniądze i co ?
To marudzenie pomaga mi się oswoić z myślą,że nie otrzymam zalegających tam ponad 700 zł .