Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(13-01-2016 16:32)griver1 napisał(a): To by się zgadzało no i mail to nie ten sam co te kilka lat temu. Ta firma wgl była powiązana z easysub czy nie?
griver1
Raz jakaś Pani, która zajmowała się mail'ami w iCharge wysłała maile użytkownikom, tym samym "omyłkowo" udostępniając każdemu z osobna listę użytkowników iCharge. Swoją drogą wysłała masowo mail'a z informacją o "zleconej wypłacie"
Tak to wyglądało:
Z resztą daniel42na już o tym incydencie wspominał w tym temacie, gdybyś czytał cały temat, to byś wiedział.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2016 16:43 przez sqmany.)
No tego maila również miałem, a co do czytania tematu to już przy 30 którejś stronie przestałem nadążać.
No nic dzięki za wyjaśnienie bo w sumie to się troszkę wystraszyłem także troll udany
(15-01-2016 19:10)GrandMajster napisał(a): Wezwanie nawet dostała moja dziewczyna na której konto zleciłem wypłate z 50zł... haha czaicie?
haha czaimy... jakbyś przeczytał kilkanaście postów wcześniej to byś wiedział, że wezwania są wystawiane na osoby, na których konta były zlecane wypłaty z Easysub.