Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MXRevShare.com » nowosc od znanego admina

Autor Wiadomość
RE: MXRevShare.com
Sprawdź:
(27-04-2016 14:45)NobleDi napisał(a):  Chciałem się zarejestrować w programie, ale stwierdziłem że najpierw przeleje kasę na payze żeby wystartować dobrze. Przelew zrobiłem 23.04.2016 i do tej pory nie mam go??
Jesli robiles przelew z konta bankowego to moze potrwac do kilku dni roboczych.
Jesli bedzie potrzebna pomoc napisz na pw , podesle filmik: "Jak zrobic przelew z polskiego banku" , sprawdzisz czy wszystko zrobiles poprawnie.
Nie wiem po której stronie leży wina ale na siano od 28 MARCA bo wtedy wyszło z payzy i bank nie wiem co te debile z mbanku robią ze tyle to idzie albo się zapodział im ten hajs... Nawet na doładowanie nie mam żeby do tych downow zadzwonić masakraaaa Angry

P.S na odpowiedz z tiketa czekam chyba od 4 dni ... To samo z weryfikacja już 5 dzień leci heh
(27-04-2016 19:50)maszhajs napisał(a):  Nie wiem po której stronie leży wina ale na siano od 28 MARCA bo wtedy wyszło z payzy i bank nie wiem co te debile z mbanku robią ze tyle to idzie albo się zapodział im ten hajs... Nawet na doładowanie nie mam żeby do tych downow zadzwonić masakraaaa Angry

P.S na odpowiedz z tiketa czekam chyba od 4 dni ... To samo z weryfikacja już 5 dzień leci heh

dobrze ze nie mam tam konta a kiedys bylo takie "modne" ... Smile
jak mi przejdzie weryfikacja a dalej tak będzie chodziła wypłata to będę musiał się gdzieś przenieść na darmowe konto ...
(27-04-2016 21:52)maszhajs napisał(a):  jak mi przejdzie weryfikacja a dalej tak będzie chodziła wypłata to będę musiał się gdzieś przenieść na darmowe konto ...

Siemanko, bedziesz szukal darmowego konta w jakims banku?
W wolnej chwili moglbym sie pobawic i Ci cos znalezc ...
Smart Bank najlepszy Smile Wszystko za totalne zero złotych Smile Jak byś chciał założyć konto to daj znać Smile
Zauważyłem zmiany... teraz weryfikuje nas co reklamę i trzeba ją przez te 30 sekund oglądać, inaczej licznik się zatrzyma.
Tragedia, musi być otwarta karta cały czas.
WiTam zarejestrowalem się z refa,muszę tylko poczekać 2,3 żeby doładować payza z banku,mam tylko parę pytań do ciebię?
1.ille pracuję adpack 30dni?
2.Do której trzeba kliknąć reklamy że by zaliczyć
(28-04-2016 00:00)bmw napisał(a):  WiTam zarejestrowalem się z refa,muszę tylko poczekać 2,3 żeby doładować payza z banku,mam tylko parę pytań do ciebię?
1.ille pracuję adpack 30dni?
2.Do której trzeba kliknąć reklamy że by zaliczyć

1. 44 dni
2. Reklamy należy wyklikać do północy Smile

Kop kryptowaluty

Zarabiam.Cash
Wątek zamknięty