Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
@Noker112, łaski nie robią.
Ale masz rację, siedźmy dalej i czekajmy na wypłaty. Rozumiem, że dalej u nich zarabiasz? Precyzyjniej, nie u nich, a dla nich...
Wystarczy ze 1 osoba, ktora zapewne na es nie zarabia, napisze ze to scam i wy wszyscy zaczynacie panikowac jak dzieci. Idzcie do konkurencji jak tak wam zle na easysubie.
(07-12-2013 11:44)themate0 napisał(a):  Wystarczy ze 1 osoba, ktora zapewne na es nie zarabia, napisze ze to scam i wy wszyscy zaczynacie panikowac jak dzieci. Idzcie do konkurencji jak tak wam zle na easysubie.

większość już poszła Smile
Dużo osób już przeszło do konkurencji,również ja.Mam zarobki czasem na poziomie ponad 300 zł dziennie-nie będę ryzykować.Jak dostanę zaległe pieniądze to wrócę do easysub.Jak na razie easysub zepsuło mi dzisiejszą parapetówkę -zostałam bez kasy,wielu innym też na pewno plany zepsuli więc nie ma co się dziwić ,że ludzie mają ich powoli dość.
Witam.
Mam problem ponieważ nie wiem gdzie umieszczać linki więc mam propozycję może kogoś zainteresuje.
Za pomoc oferuje 10% ( jeszcze do ustalenia % ) od każdej wypłaty, wypłaty zlecam zawsze w poniedziałki i od sumy wypłaty osobie która pomoże mi w zwiększeniu zarobków oferuje 10% wysyłane na konto w poniedziałki, jeżeli konto masz w innym banku niż ja wtedy wysyłam przelew natychmiastowy poprzez bluecash za którego pokrywam koszty.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę napisać na PW swoją ofertę.
Pozdrawiam Smile.
(07-12-2013 11:53)masterex2 napisał(a):  
(07-12-2013 11:44)themate0 napisał(a):  Wystarczy ze 1 osoba, ktora zapewne na es nie zarabia, napisze ze to scam i wy wszyscy zaczynacie panikowac jak dzieci. Idzcie do konkurencji jak tak wam zle na easysubie.

No ale pisać o tym więcej idioci, postawcie się na miejscu EasySub mają do wyboru wziąć dla siebie fortunę lub wypłacić nam kasę ALE PO *UJA MAJĄ nam wypłacać skoro pierdolone gimby pisza że spadają do konkurencji
Glosy: matek697 (+1), Symbian (+1)
(07-12-2013 01:33)aero2 napisał(a):  Co się martwicie, nie wypłacą, to się pójdzie do innego serwisu, a dział trafi do SCAMu.
hahahaha beka o czym ty wgl piszesz ? ja nie zarabiam 1000 zł w ciągu kilku miesięcy.. zostawiłem tam do wypłaty nie mało i serwis może się scamić ale swoje pieniądze chciałbym dostać.

(07-12-2013 11:53)lorkos napisał(a):  Dużo osób już przeszło do konkurencji,również ja.Mam zarobki czasem na poziomie ponad 300 zł dziennie-nie będę ryzykować.Jak dostanę zaległe pieniądze to wrócę do easysub.Jak na razie easysub zepsuło mi dzisiejszą parapetówkę -zostałam bez kasy,wielu innym też na pewno plany zepsuli więc nie ma co się dziwić ,że ludzie mają ich powoli dość.
Skoro zarabiasz 300 zł dziennie i jesteś bez kasy no to masz niezłego węża w kieszeni Lol
(07-12-2013 12:02)Noker112 napisał(a):  
(07-12-2013 11:53)masterex2 napisał(a):  

No ale pisać o tym więcej idioci, postawcie się na miejscu EasySub mają do wyboru wziąć dla siebie fortunę lub wypłacić nam kasę ALE PO *UJA MAJĄ nam wypłacać skoro pierdolone gimby pisza że spadają do konkurencji
Gimbem możesz nazwać swojego kolegę z ławki. Przejście do konkurencji było dobrym ruchem. W sumie co ty możesz o tym wiedzieć zarabiając 50 zł dziennie. 0 kultury facepalm
Glosy: QuatZo (+1), rozekrr (+1)
Gdy tylko sytuacja się ustabilizuje, wszyscy, którzy tutaj zarabiali, wrócą. To jest biznes i każdy trzyma z tym, który jest na szczycie. W tej chwili ES spada coraz niżej, a Fires się podnosi.
Najgorsze że nie odpisują na maile źle zleciłem wypłatę Sad
Wątek zamknięty