Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Witam
Ja właśnie zainwestowalem moje pierwsze pieniądze w necie i stałem sie szczęśliwym (to się okaże) posiadaczem 15 pozycji na początek
Zamierzam narazie reinwestować wszystko przez co najmniej kilka miesięcy, a jak Bozia da to i cały rok... a potem sie zobaczy Jest coś co jako totalnie początkujący powinienem wiedzieć ??
(04-07-2012 19:12)PIOTR123 napisał(a): a mi jeszcze za dziś nie doliczyło 2% mam się martwić nie chodzi mi o zgłaszanie do ap tylko z ciekawość
mi ostatnio na raty naliczyli kasę... mam wrażenie, że oni tam uwielbiają grzebać przy stronce. Czasem coś nie wyjdzie i powstają różne problemy.
(04-07-2012 19:51)N55 napisał(a): Wiecie może dlaczego nie działa Traffic Exchange? Klikam View Next Website i nadal jest You've viewed 0 webpages in the last 7 days.
Pewnie dlatego, że jeszcze nad tym pracują - trzeba to chyba traktować jako wersję beta
do tej pory zawsze powiedzmy do 18:00 miałem, dzisiaj jeszcze nie dostałem, ale jest adnotacja:
"Daily Payouts currently take 8 or more hours to be accomplished, starting at 12:05 CEST. Newest members are paid first."
...