Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
EasySub
Status: Offline

Skończyli już na dzisiaj pracę Lol
Właśnie nie czytają Jerk2

Poczekajmy do rana. Może dadzą informacje o postępie z przekazami pocztowymi. Oby bo im szybciej zobaczę kasę tym prędzej wrócę zarabiać na ich stronie Lol

kruszq, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Podobno działają pełną parą..

[Obrazek: DSC_2884.JPG]
Glosy: themate0 (+1)
W końcu się odezwą Big Grin
ps. HunterPl444 zobacz PW
Ja to i tak Was nie rozumiem, jeśli nadal są wypłacalni to przecież przelew też mogą zrobić na nasze konto (tak jak opłaca się rachunki na poczcie), a jeśli np za tydzień nie otworzą konta bankowego bo wzyscy im odmówią to bez przelewów online ten serwis się zakończy Smile konkurencja pójdzie do porzdu a ES będzie stał w miejscu (na tą chwilę zrobił parę kroków w tył)

Porządne i szybkie wypłaty to podstawa wyboru serwisu (przynajmniej dla mnie)
Wiesz, ja nie zlecam wypłat co dziennie jak niektórzy co zarabiają po 5-10zł dziennie i zlecają każde zarobione 20zł, tylko zbieram sobie sumkę, która wypłacam 1-2 razy w miesiącu.

Ja zostałbym przy Easysub nawet gdyby była tylko wypłata Pocztą Polską raz w miesiącu Smile
Usuneli konto niepotrzebnie.
Przecież już mogli by robić przelewy ;/
Dobra dowiem się,że do was przelewy pocztą dochodzą to też wypłacę tą metodą.
Ja czegoś tutaj nie rozumiem, cennik przekazu pocztowego jest uzależniony od przekazywanej kwoty(im większa kwota tym wyższa cena, przy czym nie mniej niż 5.20zł, przy 3000zł- koszt to 35.20zł Lol). Wpłata przez Pocztę Polską na rachunek bankowy, kosztuje do 1000zł- 2,50zł, powyżej 1000zł- 5zł. Więc nie wiem dlaczego nie ma tej metody, skoro jest tańsza, dla wielu wygodniejsza i chyba szybsza.

Poza tym skoro: "1. Umowę mamy podpisaną z operatorami między firmą w Delawar i tam też mamy konto które funkcjonuje bez problemów jednak każdy przelew z Delawar do polski i odwrotnie to koszt ponad 150 PLN."
To z tego konta można doładować paypal?
liczę,że nie będę musiał się przenosić na inny serwis.oby

sie macie ludziska,
pzdr

jabolopivolo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
Wątek zamknięty