Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
Już nie trzeba robić upgreadu konta by dostać matryce.
co za pogięty system już od tygodnia męczę się o wypłatę! Czekam, aż mi pozycje wygasną i się z tąd wynoszę!
Nie masz szczęścia, ja robię wypłaty średnio co 4-5 dni i niemal za każdym razem udaje mi się zlecić po pierwszej próbie.
najlepiej jest robic wyplate nie wczesniej niz o 23, ja robilem osttanio wyplaty miedzy 23.00-1.00 i nie bylo problemu z wyplata, kasa doszla w okolo 24h
Hmm, to ja zadam pytanie.

Czy jest sens zacząć inwestycje z powiedzmy 40$ na start, z czego wykupić 4 pozycje + 1 za te darmowe 10$. Potem powiedzmy co tydzień dopłacać po 4 pozycje + reinwestować z zysków z tych pozycji.

Potem po osiągnięciu gdzieś 20 pozycji zaprzestać wpłat i tylko reinwestować z ewentualnymi wypłatami co jakiś czas? Tongue
Haggard z kazda sumą opłaca sie wejśc.Wiadomo im wieksza tym wieksze zyski ale i zmałej sumy mozna zacząć inwestowac i z czasem powiekszy sie nasz zysk a z 20 pozycji masz 4 $ dziennie wiec nie jest zle na początek.
Glosy: haggard (+2)
Jest sens, tylko jesli zamierzasz 100% reinwest pociagnac tylko do 20 pozycji to bedziesz mial 4$/dziennie z tego pulapu oblicz sobie jaki stopien reinwestycji cie zadowala albo jakiego zwrotu oczekujesz (a raczej jak szybko chcesz odrobic wklad) i jak dlugo/do jakiego pulapu chcesz reinwestowac. Radzil bym mimo wszystko postawic na dluzsza reinwestycje, zakladajac ze moze miec miejsce restart, a zapowiadany byl na minimum 90 dni po ostatnim. Jednak ten czas moze byc dluzszy - te 90 dni to tylko zalozenie i biorac pod uwage ciagle rosnaca ilosc uzytkownikow JBP moim zdaniem mozemy zakladac ze ten okres moze wzrosnac o pewien czas.

Co dluzszej reinwestycji w swietle restartu - pozwoli na szybsze odbudowanie zakladanej ilosci pozycji triplera w razie czego. No i wbrew pozorom, restartu nie ma co sie bac - jeszcze nie spotkalem sie aby ktos stracil, jedynie osiagnal mniejsze zarobki niz pognozowane, a przy reinwestycji te zarobki po prostu przeciagnely sie w czasie.
Glosy: haggard (+2)
Juz ktos o to pytał, ale nie było jednoznacznej odpowiedzi (chyba Smile ).
Czy restart ma wpływ na wolne środki, i te w JBP i JSST? Czy dopiero w LR lub PM sa "bezpieczne"?
(04-07-2012 17:42)kniciu napisał(a):  Juz ktos o to pytał, ale nie było jednoznacznej odpowiedzi (chyba Smile ).
Czy restart ma wpływ na wolne środki, i te w JBP i JSST? Czy dopiero w LR lub PM sa "bezpieczne"?

Restart obejmuje tylko pozycje a nie salda na kontach
a mi jeszcze za dziś nie doliczyło 2% mam się martwić nie chodzi mi o zgłaszanie do ap tylko z ciekawość
Odpowiedz