Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zapraszam do nowej oferty!
BUX Crypto oferuje aż 15 EURO bonusu + ode mnie 7,5 EURO refbacku Cała procedura od rejestracji do wypłaty zajmuje 10 minut!!!!
Link oraz cała instrukcja w 1 poście, ZAPRASZAM!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2021 13:58 przez Stachu.)
Kur... znów mi nie zaakceptowali tym razem wysłałem skan listu za grunty a nawet ksero koperty.
Wysyłałem już dowód osobisty tył przód na jednm zdjęciu, skan listu za grunty, pdf wyciąg z banku jak i z revolut i nic. Macie jakies pomysły co im wysłałc ?
(11-05-2021 10:31)Czaplinek napisał(a): Kur... znów mi nie zaakceptowali tym razem wysłałem skan listu za grunty a nawet ksero koperty.
Wysyłałem już dowód osobisty tył przód na jednm zdjęciu, skan listu za grunty, pdf wyciąg z banku jak i z revolut i nic. Macie jakies pomysły co im wysłałc ?
Najprościej nic nie wysyłać a napisać na czacie dlaczego odrzucają i czego potrzebują, wtedy napiszą wtedy wyślij