Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
cholera zalezy mi na tych paru setkach najpóźniej w poniedziałek a tu ani info o koncie ani nic
TYLKO TO NA STRONIE :
Nowe metody realizacji wypłat : Z powodu problemów z kontami bankowymi wprowadzamy dwie nowe metody płatności, które skierowane są do osób którym bardzo zależy na czasie otrzymania zarobionych pieniędzy.
@kruszq
Ale chociażby tymczasowo można się przenieść
@topic
Czy moglibyście ograniczyć spam? Bo po 3-dniowej nieobecności ,miałem do przeczytania w tym temacie prawie 30 stron ...
Co do wypłat, czy jesteście świadomi ,że w niedziele jest ksw ,a oni odkładają wypłaty do poniedziałku? To jest właśnie najlepszy czas aby się ulotnić, zarobią furę kasy na ksw i wyjadą na karaiby. Nie wiem jak wy ,ale ja nie mam zamiaru tu zarabiać na ksw, nawet jeżeli będzie widniał napis ,że wypłata "zlecona".
A może easysub jest ścigane przez policję i chcą złapać tych co zarabiają i specjalnie dali możliwość wypłaty przez pocztę, żeby ludzie podali swoje adresy i nie musieli się oni bawić w namierzanie przez ip ?? :DDD
A tak na serio to dajcie jakieś info związne z bankiem
(06-12-2013 21:38)Prizers napisał(a): Serio jakis zart , mam zlecic 3 tys i maja mi to w paczce przyniesc? mieli dac dokladne info a tymcZasem maskuja sie drobnostkami
najprawdopodobniej też 3 tys. zł będę zlecał pocztą - paczka, zobaczymy czy kasa dojdzie