Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(06-12-2013 17:43)Zimusek napisał(a):  @up napisali, że po 17 więc nie wiadomo jeszcze nic ;p

Tyle,że już 18. Dla mnie ES już jest dawno na przegranej pozycji. Nie potrafią dotrzymać słowa nawet z godziną.
Ktoś już dobrze pisał, specjalnie odkładają takie sprawy, robią takie motywy, aby zyskać na czasie i skroić więcej kasy.
Obym się mylił, ale myślę że kasa jest skrojona, a szkoda bo wypłacałem też pierwszą wypłatę na test Smile

Jeżeli piszą iż, to konkurencja pisała o ich niby wycofaniu się, i dopisują że to nie prawda, wypadało by słowa z godziną dotrzymać, w celu utrzymania tej wiarygodności. Takie życie...
Glosy: Noker112 (+1), masterex2 (+1)
Sami widzicie za oknami jakie sa warunki pogodowe... może załatwiają coś ważnego,a pogada temu nie sprzyja Smile. Spokojnie, odezwą się Smile

Dziś jest weekend wieć impreza !
Zlicza wam normalnie wejścia i leady ? Bo mam podejrzenia, że mi coś szwankuje aczkolwiek nie mam pewności.
(06-12-2013 18:17)sirsiwy998 napisał(a):  Sami widzicie za oknami jakie sa warunki pogodowe... może załatwiają coś ważnego,a pogada temu nie sprzyja Smile

Masz rację, od rana są problemy z lotami z niektórych krajowych lotnisk Wink.

Teraz serio, jestem w ES od samego początku i zawsze był to dla mnie wiarygodny partner do współpracy, ale ta ślepa wiara niektórych mnie przeraża... Pewnie okaże się, że dostaniemy zaległe wypłaty i będzie git, ale w biznesie internetowym niczego nie można być pewnym.

Moja rada? W weekend, bo wiadomo, że wtedy największa kasa, zarabiajcie na fires (nie jestem od NICH, wiele osób wie, że easy było moim głownym źródłem zarabiania w sieci...), przynajmniej będzie kasa. Jak ktoś ma konto w mBanku to nawet dziś dostanie przelew (bo wysyłają codziennie wieczorem).
Glosy: matek697 (+1), rozekrr (+1)
Dochodzą normalnie maile potwierdzające wypłatę już?
No kasa by się przydała, święta idą jaki karpik.impreza

Ja się dziwę, że taki 4midable czy inni co mają też dużo utrzepane na EASYSUB nie założą podobnego serwisu.Cool

Mi doszedł mail potwierdzający wypłatę.Smile
Easysub czyta ten wątek.
Błagam was dajcie jakąś informację co dalej!
I co Wam z informacji o wypłatach ... nawet jeśli coś ruszy, to kiedy zobaczymy ewentualnie nowe programy, SYTEM POLECONYCH !!,i wiele więcej obiecywanek
Nie macie jeszcze konta i będzie dopiero w następny piątek, zgadłem? Big Grin
Wątek zamknięty