Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(05-12-2013 17:58)MankuT napisał(a): Dostałem maila , że jutro oficjalnie dadzą informację co do wypłat. Jutro bank im da odpowiedź co do nowego konta.
Możecie mówić co chcecie,a ja wierzę że dostaniemy wypłaty.
Ponad pól roku dzień w dzień wypłacali codziennie,cały czas się hajs zgadzał,z czasem przybywało coraz więcej użytkowników=większy zarobek i nagle mieliby z tego zrezygnować?
(05-12-2013 18:18)Yamakasi napisał(a): Możecie mówić co chcecie,a ja wierzę że dostaniemy wypłaty.
Ponad pól roku dzień w dzień wypłacali codziennie,cały czas się hajs zgadzał,z czasem przybywało coraz więcej użytkowników=większy zarobek i nagle mieliby z tego zrezygnować?
interes na skraju legalności, coraz głośniej w mediach może zarobili swoje i czas otworzyć coś nowego
(05-12-2013 18:21)kubsztyl955 napisał(a):
(05-12-2013 18:18)Yamakasi napisał(a): Możecie mówić co chcecie,a ja wierzę że dostaniemy wypłaty.
interes na skraju legalności, coraz głośniej w mediach może zarobili swoje i czas otworzyć coś nowego
I co że głośniej w mediach? Idioci zawsze się znajdą 2
Info dla konkurencji i tych ktorzy bez sensu tu spamuja!
Easysub robi wszystko co w ich mocy by kasa byla juz jutro . Trzeba jednak zrozumiec ze Paypal nie zostanie jutro ogarniety jak i do niektorych przelew nie zdazy dojsc zalezy od banku! Dlatego nie piszcie ze zwijaja interes i trzeba osc do konkurencji. Kazdy ma wolnosc wyboru ok. Ale tu nie jest temat do reklamowania (fires illysms freebiz itd.) tu jest temat EasySub . Jakos Easy sie nie udzielalo w innych tematach. To ich pierwsza wpadka w dodatku nie spowodowana ich bledem!
Wiec po
1 oszczedzajcie robote Moderatorom
2 nie spamujcie 'co z wyplata'
3 tematy innych serwisów nie tutaj
4 nie ma po czwarte ale dobrze ze czytasz.
Czekajcie , tez sie niecierpliwie bo mnie jakies cholerne chorobsko dopadlo i kase na cholerne leki potrzebuje ale leze w lozku z laptopem i pracuje po 13 h dziennie. Wiec prosze Was niech te wojny sie zakoncza w tym temacie / dziale.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2013 18:29 przez AnnaKa.)
(05-12-2013 18:21)kubsztyl955 napisał(a): interes na skraju legalności, coraz głośniej w mediach może zarobili swoje i czas otworzyć coś nowego
Nie ma tu żadnego skraju legalności.
Jeżeli tak jesteś obeznany i wiesz że w mediach jest głośno, to powinieneś zdawać sobie sprawę z tego że to jest legalne. Tak mówi, właśnie ta telewizja.
(05-12-2013 18:25)surfer0700 napisał(a):
(05-12-2013 18:21)kubsztyl955 napisał(a): interes na skraju legalności, coraz głośniej w mediach może zarobili swoje i czas otworzyć coś nowego
Nie ma tu żadnego skraju legalności.
Jeżeli tak jesteś obeznany i wiesz że w mediach jest głośno, to powinieneś zdawać sobie sprawę z tego że to jest legalne. Tak mówi, właśnie ta telewizja.
Chciałem napisać to samo Ten interes jest legalny i będzie legalny .. czy z Easysub czy bez nich