Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaki serwis PPI wolisz
CInstaller/NCR
PerInstallBucks/Inne
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install » Topowy Serwis PPI - Najwyższe Stawki! = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Autor Wiadomość
RE: CInstaller (PPI)
Sprawdź:
(07-09-2017 13:29)Bartezx1997 napisał(a):  Nie ma już .exe, tylko iso?

To jest dobre pytanie Tongue

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
Wiele razy już polecałem Cinstallera i jeśli ktoś nadal zarabia tam pieniądze albo chce zarabiać to polecę po raz kolejny.

Wczoraj miałem 1.5$ na koncie na ich stronie i brakowało mi akurat tyle do jednego z projektów. Napisałem im prośbę o przyspieszenie wypłaty i za 2 godzinki dostałem bez żadnego problemu.

[Obrazek: 1.png]

Zapraszam do mojego dziennika : https://zarabiam.com/Temat-Leniwy-hajs-159008
Również polecam program Smile Aktualnie zarabiam w CI jakieś grosze i wszystko śmiga ładnie Wink
Płacą jeszcze? Lepiej instalacje wpadają niż na MyLead?
Oczywiście, że płacą Smile
Glosy: aero2 (+1)
witam co robicie jak google wam zablokuje strone z informacja o złośliwym oprogramowaniu w linku do pobrania? wczesniej blokował po 1 stronie no to zamienialem na czas sprawdzenia np z cinstaller na linki PPA a teraz mi zablokowali wszystkie podstrony :o macie jakieś sposoby na to?
(13-02-2018 17:18)Shadecaster2 napisał(a):  witam co robicie jak google wam zablokuje strone z informacja o złośliwym oprogramowaniu w linku do pobrania? wczesniej blokował po 1 stronie no to zamienialem na czas sprawdzenia np z cinstaller na linki PPA a teraz mi zablokowali wszystkie podstrony :o macie jakieś sposoby na to?
Trochę odkop, ale może się przyda, zawsze to 1 post więcej w statystykach Jerk2

Najlepiej zainstalować wtyczkę Pretty Links, następnie podmienić linki od cinstaller utworzonymi tymi z pretty links, potem dać obowiązkowo nofollow na linki i tyle.
Polecam instalację wtyczki Ultimate Nofollow- umożliwia dodawanie atrybutu nofollow podczas edycji wpisu, strony itd.
Glosy: full2000 (+1)
Jak wygląda przydzielanie prywatnej domeny? Od ręki i bez problemu dają? Napisałem do supportu w tej sprawie wczoraj, biorąc pod uwagę majowy weekend, to support działa w przyzwoitym tempie?

Jak to z waszego doświadczenia wyglądaSmile?
(01-05-2018 21:54)radek0389 napisał(a):  Jak wygląda przydzielanie prywatnej domeny? Od ręki i bez problemu dają? Napisałem do supportu w tej sprawie wczoraj, biorąc pod uwagę majowy weekend, to support działa w przyzwoitym tempie?

Jak to z waszego doświadczenia wyglądaSmile?
Tak jak piszesz, powinni dać od ręki. W moim przypadku, po napisaniu maila do supportu ws. nowej domeny, otrzymałem ją zaraz po 2-3 dniach od jakiejś Agnieszki z cinstaller XD.
Witam (refy moje) kiedyś wysyłałem Wam taką powitalną wiadomość ze wskazówkami do ppi, prosiłbym o podesłanie jej do mnie na pw, wtenczas zaktualizuję ową wiadomość i wyślę Wam na nowo, serdecznie pozdrawiam Smile

@edit: nieaktualne Smile
Odpowiedz