Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiele razy już polecałem Cinstallera i jeśli ktoś nadal zarabia tam pieniądze albo chce zarabiać to polecę po raz kolejny.
Wczoraj miałem 1.5$ na koncie na ich stronie i brakowało mi akurat tyle do jednego z projektów. Napisałem im prośbę o przyspieszenie wypłaty i za 2 godzinki dostałem bez żadnego problemu.
witam co robicie jak google wam zablokuje strone z informacja o złośliwym oprogramowaniu w linku do pobrania? wczesniej blokował po 1 stronie no to zamienialem na czas sprawdzenia np z cinstaller na linki PPA a teraz mi zablokowali wszystkie podstrony :o macie jakieś sposoby na to?
(13-02-2018 17:18)Shadecaster2 napisał(a): witam co robicie jak google wam zablokuje strone z informacja o złośliwym oprogramowaniu w linku do pobrania? wczesniej blokował po 1 stronie no to zamienialem na czas sprawdzenia np z cinstaller na linki PPA a teraz mi zablokowali wszystkie podstrony :o macie jakieś sposoby na to?
Trochę odkop, ale może się przyda, zawsze to 1 post więcej w statystykach 2
Najlepiej zainstalować wtyczkę Pretty Links, następnie podmienić linki od cinstaller utworzonymi tymi z pretty links, potem dać obowiązkowo nofollow na linki i tyle.
Polecam instalację wtyczki Ultimate Nofollow- umożliwia dodawanie atrybutu nofollow podczas edycji wpisu, strony itd.
Jak wygląda przydzielanie prywatnej domeny? Od ręki i bez problemu dają? Napisałem do supportu w tej sprawie wczoraj, biorąc pod uwagę majowy weekend, to support działa w przyzwoitym tempie?
(01-05-2018 21:54)radek0389 napisał(a): Jak wygląda przydzielanie prywatnej domeny? Od ręki i bez problemu dają? Napisałem do supportu w tej sprawie wczoraj, biorąc pod uwagę majowy weekend, to support działa w przyzwoitym tempie?
Jak to z waszego doświadczenia wygląda?
Tak jak piszesz, powinni dać od ręki. W moim przypadku, po napisaniu maila do supportu ws. nowej domeny, otrzymałem ją zaraz po 2-3 dniach od jakiejś Agnieszki z cinstaller XD.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2018 00:43 przez Lukaskov96.)
Witam (refy moje) kiedyś wysyłałem Wam taką powitalną wiadomość ze wskazówkami do ppi, prosiłbym o podesłanie jej do mnie na pw, wtenczas zaktualizuję ową wiadomość i wyślę Wam na nowo, serdecznie pozdrawiam
@edit: nieaktualne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2018 15:02 przez full2000.)