Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(05-12-2013 16:42)MarianP napisał(a): A ja mam sprawdzone info, że prawdopodobnie pieniędzy nikt nie dostanie
PS. Oczywiście modle się, żeby tak nie było i easysub działał dalej jak działał
Skoro piszesz "sprawdzone" To może określ się jaśniej.. To nie są żarty ludzie czekają na pieniądze i co niektórzy zarabiają je dalej z nadzieją, że je dostaną.. Więc może napisz o co chodzi dokładniej...
(05-12-2013 16:42)MarianP napisał(a): A ja mam sprawdzone info, że prawdopodobnie pieniędzy nikt nie dostanie
PS. Oczywiście modle się, żeby tak nie było i easysub działał dalej jak działał
A ja mam sprawdzone info, że prawdopodobnie masz multikonto
PS. Oczywiście czekam na wyjaśnienia na PW, zanim zaraz dostaniesz bana.
Sami zobaczycie, popatrzcie na to sami:
Problem z ich bankiem - wykorzystali sytuacje i zarabiali przez tydzień za darmo
Teraz mówią, że będą mieli w ING - kolejny tydzień za darmo nie płacąc nikomu
I odpowiadają na maile, że prawdopodobnie w poniedziałek będzie konto gdzie mówili, że w piątek będzie na 100%
I tak przez trzy tygodnie zarobią kilkaset tysięcy zł i do zobaczenia jak icharge ;]
Mam jeszcze inne dowody lecz nie będę o nich mówił choć są bardzo znaczące
Czekamy do jutra na odpowiedź z ich strony.