Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(11-02-2015 22:53)Armin Van Buuren napisał(a): Xurl.pl dziś blokneli na fcb, ogarnia ktoś jakas stronke gdzie moge skrócić link i żeby był nie wykrywalny?
ulinks.pl
adlu.pl (nie mam pojecia czy dalej dziala - nie uzywam)
Kiedy ludzie w koncu zrozumiecie, ze to zalezy od zyskownosci, a nie ilosci leadow
@[Kowi11] gdybym nie siedział w zarabianiu przez internet i nie miał pojęcia o tym to to byłaby jedyna nisza, która zachęciłaby mnie do chociażby wejścia tam.
(12-02-2015 00:20)Tidus napisał(a): @[Kowi11] gdybym nie siedział w zarabianiu przez internet i nie miał pojęcia o tym to to byłaby jedyna nisza, która zachęciłaby mnie do chociażby wejścia tam.
To stopka tego genjjusza, który chyba nie zdaje sobie sprawy(albo zdaje, bo widzi po ruchu), że ta viralka raz działa, a raz nie, bo na wstępie Fb zablokował mu lajka
(12-02-2015 00:39)Mauorycy napisał(a): To stopka tego genjjusza, który chyba nie zdaje sobie sprawy(albo zdaje, bo widzi po ruchu), że ta viralka raz działa, a raz nie, bo na wstępie Fb zablokował mu lajka
Szczerze to mało co rozumiem z tego posta, albo już tak mi się chce spać