Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(03-12-2013 18:31)mmeelloonn napisał(a):
(03-12-2013 18:28)Zimusek napisał(a):
(03-12-2013 18:19)AnnaKa napisał(a): Musza Ci ludzie napisac i EasySub recznie aktywuje. Wiec trzeba napisac maila.
Pisałem do nich Nie odpowiedzili mi jeśli chodzi o potwierdzenie. Natomiast nie narzekam jeśli chodzi o odpisywanie bo jak pisałem w południe do nich w sprawie stawki to odpisaali mi po 3 minutach. Jednak mowię jeśli chodzi o potwierdzenie to nic mi nie odpisali.. Nie będę im spamował bo to bez sensu po prostu cierpliwie czekam
Takich pytań jak Ty mają xxxx dziennie.Pomyśl sobie ile mają wiadomości od osób które nie wchodzą na fora i o niczym nie wiedzą.
Dlatego napisałem, ze nie będę im spamował.. śledzę każdy post i każda informację więc spokojnie
Jakby ktoś był chętny pomóc mi w ogarnięciu się na easysubie i ogólnym zarabianiu, to proszę o pw, zarejestruje się z waszego reflinka. Nie widzę chyba odpowiedniejszego tematu do takiego ogłoszenia
Witam, piszę jako świeżak więc proszę o wyrozumiałość
Dziś powinienem dostać 3 leady. Poprosiłem znajomych by poszukali stare lecz aktywne karty sim, wszystko ok pięknie. Subskrypcja aktywowana ale leadów nie widać. Zaliczyło jedynie pierwszy a dwa pozostałe... Wyświetlają się tylko wejścia. Dodam, że IP nie było to samo
Ktoś może mi wyjaśnić co się stało z moimi 4 zł?
(03-12-2013 19:41)zielonykalafior napisał(a): Witam, piszę jako świeżak więc proszę o wyrozumiałość
Dziś powinienem dostać 3 leady. Poprosiłem znajomych by poszukali stare lecz aktywne karty sim, wszystko ok pięknie. Subskrypcja aktywowana ale leadów nie widać. Zaliczyło jedynie pierwszy a dwa pozostałe... Wyświetlają się tylko wejścia. Dodam, że IP nie było to samo
Ktoś może mi wyjaśnić co się stało z moimi 4 zł?
Jeżeli na tych starterach nie posiadali środków na koncie to możliwe, że nie zaliczyło iż nie pobrało opłaty