Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(09-08-2013 12:39)olo$ napisał(a):
Cytat:Rzeczywiście, zapomniałem, że wszystkie oferty easysub to real content.
Wszystkie oferty to fake...oprócz doładowań które rzeczywiście można otrzymać jak się spełni regulamin więc tutaj sprawa wygląda inaczej.
Kto ci ma zarzucić że go wprowadzasz w błąd? jak nie wprowadzasz bo doładowanie można otrzymać za free a to że ktoś nie czyta jakie są warunki to moja wina czy jego?
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
Czy ja gdziekolwiek wspominałem o tym, że ktoś może coś komuś zarzucić?
Po prostu grupka naiwnych osób, która miała się nabrać - już to zrobiła, cały facebook zaspamowany linkami z easysub, więc sądzę, że ta metoda zarobku chyli się zdecydowanie ku upadkowi. Tym bardziej biorąc pod uwagę coraz szerzej krążące po necie negatywne komentarze na temat tych rzekomych "doładowań".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2013 12:48 przez poczmail.)
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
To nie jest program Easysub, tylko innej firmy zarejestrowanej w Warszawie i Easysub nie ma z tym nic wspólnego a działa jedynie na zasadzie programu partnerskiego.