Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
ja tam nadal utrzymuje stały poziom, mógłbym zarobić więcej, ale wtedy boje się że szybko sie temat wypali.

Póki wyciskam $$$ jadę dalej z koksem Smile

Odnośnie powiązań z pobieraczkiem napisałem do nich ciekawe co odpiszą
(09-08-2013 12:39)olo$ napisał(a):  
Cytat:Rzeczywiście, zapomniałem, że wszystkie oferty easysub to real content. Xpokerface

Wszystkie oferty to fake...oprócz doładowań które rzeczywiście można otrzymać jak się spełni regulamin więc tutaj sprawa wygląda inaczej.
Kto ci ma zarzucić że go wprowadzasz w błąd? jak nie wprowadzasz bo doładowanie można otrzymać za free a to że ktoś nie czyta jakie są warunki to moja wina czy jego?

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.

Czy ja gdziekolwiek wspominałem o tym, że ktoś może coś komuś zarzucić? Xpokerface

Po prostu grupka naiwnych osób, która miała się nabrać - już to zrobiła, cały facebook zaspamowany linkami z easysub, więc sądzę, że ta metoda zarobku chyli się zdecydowanie ku upadkowi. Tym bardziej biorąc pod uwagę coraz szerzej krążące po necie negatywne komentarze na temat tych rzekomych "doładowań".
Nieźle pojechali z wykopem Big Grinbeka
zostane refem w zamian za jakies wskazowki i pomoc Wink

rasta, dumny członek http://zarabiam.com od May 2011.
http://scr.hu/75o/qep5p beka
Ktoś mi powie czy gdy ktoś zostanie subskrybentem, to czy te dzwonki są wysyłane z easysub, czy może z jakiegoś programu partnerskiego?
To nie jest program Easysub, tylko innej firmy zarejestrowanej w Warszawie i Easysub nie ma z tym nic wspólnego a działa jedynie na zasadzie programu partnerskiego.
aha, a moge wiedziec jaki to program partnerski?
Powinno być wpisane pod ofertą.
Masz w stopce kto jest właścicielem danego programu.
Wątek zamknięty