Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Musisz tak nachalnie szukać poleconych panie BBinternet ? Co chwile umieszczasz swoją wypłatkę [której nie daje 100% że jest prawdziwa], oraz numer gadu-gadu byleby tylko do Ciebie napisali a nie do kogo innego.
Tak samo u mnie, zadałem 1 pytanie na forum związane z BB, rozgarnięci ludzie odpowiedzieli mi w temacie ładnie i im podziękowałem, a ty do mnie szybciej niż potwierdzenie wysłania posta napisałeś na GG z propozycją mega zarobku w BB z gotowym planem inwestycyjnym i już zaczynałeś wszystko rozpisywać jaki to jest świetny i szybki zarobek.
@ do tematu
Pytania :
Ilu z was zamówiło kartę BB ?
Czy wybieracie się na przyjazd przedstawicieli BB w wybranych miastach ?
Hmm.. Dlaczego kłamiesz? Zaproponowałem tylko pomoc przez gg. Proszę podeślij mi screena, gdzie od razu Ci zaproponowałem "mega zarobek, gotowy plan inwestycyjny, gdzie zacząłem wszystko rozpisywać jaki to jest świetny i szybki zarobek".
Zacytowałem WSZYSTKO co wypisałeś. Oświadczam, jeśli mi wyślesz z tym prawdziwego screena to daję Ci 100$!.
Tak btw przydalaby sie juz jaka aktualizacja. Bo po ostatnie wisi mi 5 zolciakow na doslownie 10 centach do zamkniecia i mnie wkurza tylko swoja bezczynnoscia
(01-09-2012 11:14)player_sct napisał(a): panowie bez klotni prosze.
Tak btw przydalaby sie juz jaka aktualizacja. Bo po ostatnie wisi mi 5 zolciakow na doslownie 10 centach do zamkniecia i mnie wkurza tylko swoja bezczynnoscia
Żadna tam kłótnia, po prostu jestem oczerniany to musiałem zareagować.
Co do paneli to spokojnie, tak czy tak jest świetnie! Update co 2-3 dni a nie tak jak wcześniej co tydzień. Myślę, że jak strona zacznie działać to będzie już aktualizacja.
Jeśli chodzi o Note, to mi się wydaje, że jest to ich dzień wypłaty. Przy ostatniej wypłacie ludzie mieli tam zapisaną datę 30 sierpnia a pieniądze dostali 31 (co także wynika z różnicy czasu).
Dodatkowo jest tam umieszczony ID wypłaty.
(01-09-2012 16:25)Krakk napisał(a): Strona już działa czyli potrwało to około 5-6h. Jeśli chodzi o panele to zamkną się one w poniedziałek, dopiero wtedy będzie aktualizacja.
Taka informacja, żeby nie było, że nic nie robili.
Po prawej na górze macie możliwość wybrania języka, dodano POLSKI!
Za niedługo zapewne będzie po "naszemu"