Sprawdź:
Unia - to ja sobie już kupiłem całą garderobę tomiego hajlajfera i ralfa larłena żeby wyglądać jak bogacz prywaciarz, a wy mi internet cenzurujecie????
A tak serio to co myślicie o tym całym Acta2? Bo ja znowu stoję przed perspektywą utraty prawie całych zarobków przez czynniki zewnętrzne. Nienawidzę tych komuchów...
Jak zbanują internet to ja się nie poddaję i zostaję rolnikiem. Będę tutaj publikować ciekawostki dotyczące rozwoju mojego przyszłego gospodarstwa.
(15-02-2019 14:17)pawelPP napisał(a): Lanserek, a Ty tworzysz 1 strone - 1 nisza ?
Masz tylko wordpressa z 1 podstroną, czy więcej podstron ? jeśli wielopodstronowe to w jakim interwale czasowym dodajesz posty ? Wszystkie naraz, czy w jakiś odstępach czasowych ?
Mam strony takie i takie. Co do częstotliwości dodawania postów to możesz dodać wszystkie jednocześnie jak dopiero stronę stawiasz nie robi to różnicy.
(15-02-2019 15:46)bossos napisał(a): Pytanie co do guest postów. Dodajemy linka w profilu czy komentujemy jakiś artykuł albo może dodajemy swój artykuł z linkiem?
W artykule.
(15-02-2019 22:01)szybkikwit napisał(a): Lanserek, możesz powiedzieć jaki % przychodu generują Ci nisze WH a jaki BH ?
Nie przeliczam tego skrupulatnie, ale jeśli chodzi o dochody to z 60 % bh, a 40 % wh przy czym whitehat cały czas procentowo zyskuje, bo sam się napędza.
(20-02-2019 21:23)Adrad napisał(a): @lanserek
kilka pytań prosto z mostu 
1.Guest Posty, nie używasz tier2, indexujesz je indexerami?
2.Czasami linkowałem guest postami, kilka nie z twojej listy którą podałeś, po kilku dniach zostawały usuwane, masz jakąś metode na to? Tematyka hacki.
3.Wypijemy kiedyś kawę? 
4.Używasz vpn'a jak linkujesz z expired web 2.0?
5.Jaki stosunek google ma do linków które są widoczne tylko po zalogowaniu użytkownika? Przykład: dodany quest post na pbworks.com, wylogowanie sie, sprawdzenie linku - treść widoczna tylko dla użytkownika. Takie linki również się indexują i dają wartość?
1. Używam indexerów z konkurencyjnego forum. Jak artykuł na guest post jest dobry to google samo z siebie powinno go zaindeksować, ale nie zawsze to ma miejsce i w takim wypadku dokładam t2.
2. Wina artykułu i twojej tematyki, niestety bh zawsze zewsząd będzie usuwany, a więc w takim wypadku musisz sprawić by tematyka artykułu nie była zbyt oczywista i link był bardziej schowany. Dla przykładu nie piszesz artykułu na temat ,,paypal hack'' tylko ,,Why paypal is the best payment processor'' nie poruszając żadnych dziwnych tematyk i tam wciskasz swój link. Niektóre serwisy umożliwiają również dodanie linku do obrazków jakie wstawiasz do artykułu i z tego też możesz skorzystać.
3. Pewnie, jak już będę w PL. Może nawet na którymś ze zlotów będzie okazja.

4. Nie
5. Tego sam do końca nie wiem. Nigdy tego nie sprawdzałem.