Co do wczorajszego postu.
Wczoraj z odnowieniami dlatego ciężko ocenić dokładny CR, a zbytnio nie chce mi się tego liczyć ^^.
154 UU i 9 leadów(9zł).
Porównując dzień wcześniej 159 i 3 leady(11,50), to CR wzrósł i nawet powiem, że całkiem nieźle..
W poniedziałek znowu były 4 leady(11,50) przy 166 UU.
Dzisiaj też na stawce za 9zł jak na ten czas 50 UU i 4 leady. Konwersja ponad 7% ^^ Zapowiada się dobry dzień, ale jak będzie w rzeczywistości? okaże się dopiero po 24.
Musisz mi uwierzyć na słowo ^^, ale wieczorem postaram się dodać screeny.
Jak dzisiaj będzie cały dzień tak dobry jak teraz, to raczej na 100% zostawię na weekend stawkę 9zł.
W poprzedni weekend zarobiłem 103,5zł(Sobota) i 92zł(Niedziela) z stawką 11,50.
Zobaczymy jaki będzie ten weekend z stawką 9zł. Jeżeli CR będzie tak jak wczoraj i dzisiaj czyli o połowę lub nawet ponad połowę większy, to zarobię więcej o 20-30zł.
Ogólnie zobaczyłem sobie stopki i stawka za 11,50zł osoba płaci 25,00zł (30,75zł brutto), a przy stawce na 9zł płacą już 20,00zł (24,60zł brutto).
Wiem sam po sobie, że na telefonie większość osób ma zazwyczaj albo 20-30zł albo 30-50

. Ja mam abonament co miesiąc dostaje 38zł o ile dobrze pamiętam i zazwyczaj na telefonie pod koniec miesiąca zostanie mi max 20-28zł. Nie wiem czy inne osoby mają tak samo, ale wydaje mi się, że jednak tak.
@edit Też miałem wczoraj, że wpadł mi 1 sub za 7,50 zamiast premium sms z 9zł.. Zaliczyłem, to do leadów.
No i 1 wpadł sub za 2,50 go nie zaliczyłem

. Normalnie było 10 leadów(z 7,50 i 2,50) nie zaliczyłem tego suba za 2,50 i wyszło 9..
Niby, to też lead.. jednak stawka 2,50 od 9zł się za bardzo różni więc wolałem jej nie zaliczyć. Ciekawe czy taki "bug" zalicza odnowienie.. lub być może można mieć blokadę na telefonie też na premium sms i wtedy przenosi na subskrypcje? Jak na ten czas zazwyczaj ludzi przenosi z Subów na Premium SMS, bo mają zablokowane każdy chyba wie dlaczego..
Ogólnie gdy eforsa dodała opcje przenoszenia na Premium SMS, to nagle jak jeszcze miałem stawkę 2,50(sub) minimum 1-2 leady dziennie wpadały z Premium SMS(za 11,50) jak tak wpadało przez 4-5 dni pod rząd, to zdecydowałem się na zmianę stawki na Premium SMS.. i nagle CR wzrósł o połowę tak jak pisałem.
Wybacz za rozpisanie się, ale zobaczyłem twój post po fakcie.. i chciałem dodać coś od siebie. Wiem, że trochę za dużo tekstu.