Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-05-2016 15:43)Wiktor220 napisał(a): Kontakt przez GG jest beznadziejny. Jest jakaś szybsza opcja kontaktu? Bo czekam średnio dzień/dwa na odpowiedź
Zależy od dnia i do kogo piszesz, Mirek ( akacpa ) odpowiada dość szybko, Karczu też, ale jeżeli mają coś ważniejszego to nic się nie poradzi.
Leaders Tak wgl to nie wiem czy to błąd czy nie, ale wczoraj zarejestrowało mi się dwóch poleconych, a nie reklamowałem nigdzie mojego linku, a co jeszcze dziwniejsze to loginy : kosz, kosz321.
Dante_/ Co masz na myśli pisząc materiały? Jak możesz napisz na maila lub gg, a co do poleconych napisz mi również jakie masz ID poszukam czy gdzieś nie ma Twoich linków.
Zarabiam.TV Z takim problemem rozwiązanie znajdziesz u Mirka GG : 50941563
RemoverPL Jaka sprawa może ja dam radę jakoś pomóc ? : )
AnnaKa Dante_/, a co do pierwszej części to chodzi mi o sygnaturki - poleceni->materiały reklamowe, ponieważ dalej są na HotCash i ogólnie przydało by się je trochę "odpicować"