Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(02-12-2013 18:47)acrossv13 napisał(a): Mój kolega mówi że rano zlecił wypłate i dostał po 14
Co ty i twój kolega...
Jak już wczoraj dla ciebie było koniec EASYSUBA. Ty nie wiesz co ty piszesz, chłopcze jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz!!!
Poczytaj posty, jakie pisze EASYSUB, że dopiero cała procedura zostanie zakończona w piątek...
(02-12-2013 18:47)acrossv13 napisał(a): Mój kolega mówi że rano zlecił wypłate i dostał po 14
Kolega Cie oszukuje
(02-12-2013 18:47)BabyBuns napisał(a):
(02-12-2013 18:46)surfer0700 napisał(a):
(02-12-2013 18:30)themate0 napisał(a): nie jest to pierwsza awaria tego banku i dla naszego dobra przenieśli się do innego żeby uniknąć problemów w przyszłości
W porządku, tylko głupotą jest zamykać jedno konto zanim otworzy się drugie.
Kto tak robi? kaszubski i jak widać EasySub.
I Ty masz moderatora? Głupotą jest wypisywanie bzdur bez potwierdzenia.
Głupi to ty jesteś,że dajesz się omamić i wierzysz w te wszystkie brednie co wypisuje ES. Wielcy obrońcy icharge też bardzo walczyli,a przyszło co do czego to nawet słowa nie napisali ^^
(02-12-2013 18:47)BabyBuns napisał(a):
(02-12-2013 18:46)surfer0700 napisał(a):
(02-12-2013 18:30)themate0 napisał(a): nie jest to pierwsza awaria tego banku i dla naszego dobra przenieśli się do innego żeby uniknąć problemów w przyszłości
W porządku, tylko głupotą jest zamykać jedno konto zanim otworzy się drugie.
Kto tak robi? kaszubski i jak widać EasySub.
I Ty masz moderatora? Głupotą jest wypisywanie bzdur bez potwierdzenia.
I Ty masz 80% warna? No tak, nie dziwię się
Nie wiem gdzie tutaj masz bzdury bez potwierdzenia.
Chyba ES samo napisało że zamknęło konto w WBK, a proces otwierania drugiego zakończy się dopiero w piątek.
Mogliby wypłacić to co już zlecone...
Tak jak ktoś pisał dziwne że midable nie pisze.
Macie już jakąś alternatywe za EasySub ?
Widocznie Easy zarobilo swoje i teraz beda ^^ problemy. Gdyby im zalezalo to wbk by nie zamykali i wyplacili. Jeszcze dzis bylem w banku Bzwbk i twierdzili ze problem byl z kontami rozwiazany w piatek.
Nie podoba mi się to, ale nie ma co panikować teraz przez 100 stron. Sam mam kilka tys. do wypłacenia, ale jedyne co zostało to póki co się wstrzymać i czekać