Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: !!BlackCatCard +61€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!!
Sprawdź:
(28-04-2021 12:08)Duxone00 napisał(a): Mnie dalej nie chciało przejść z połączonym dowodem przez przeglądarkę, to zarejestrowałem się z apki a przy wysyłaniu dowodu zrobiłem zdjęcie dowodu połączonego który wyświetlał się na monitorze. Może przejdzie xd
Dobra zrobiłem tak jak ty i przeszło, teraz czekać na akceptacje
Tą aplikacje chyba robili jacyś studenci po godzinach xD
Nikt o zdrowych zmysłach nie założyłby tam konta, gdyby nie bonus. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie z tego korzystał w przyszłości po otrzymaniu i wypłaceniu bonusu.
To jest mistrzostwo świata, zrobić mega zajebistą promocję, na dość dlugi czas i mimo to zniechęcić wszystkich do siebie, przez takie jaja jak robią.
998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Refback jak najbardziej na plus, coś ostatnio przyśpieszyli, ale ogólnie tragedia z całym fintechem, teraz tylko odczekać spokojnie 2 miesiące i zamknąć konto
Witam.
Mam pytanko, czy trzeba coś wpłacać aby dostać bonus ? zrobiłem już sklejkę dowodu przód i tył tylko chodzi mi czy trzeba coś wpłacać po rejestracji aby otrzymać bonus no i czy ta opcja zarobku jeszcze jest aktualna ?
@Stachu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2021 13:27 przez Czaplinek.)
!!BlackCatCard +61€ - SPOSÓB NA WERYFIKACJE DOWODEM!!
(01-05-2021 13:26)Czaplinek napisał(a): Witam.
Mam pytanko, czy trzeba coś wpłacać aby dostać bonus ? zrobiłem już sklejkę dowodu przód i tył tylko chodzi mi czy trzeba coś wpłacać po rejestracji aby otrzymać bonus no i czy ta opcja zarobku jeszcze jest aktualna ?
@Stachu
Nie trzeba nic wpłacać, by dostać bonus Wystarczy tylko prawidłowa weryfikacja i 40€ wlatuje samo.
Bonus 40€ jest ważny dla nowych do 3 maja, potem wartość spada do 20€.
@Stachu aha.
Ciągle mam problem ze zdjęciem wywala mi ze rozmazane czy coś ten BLUR a staram sie robić wyrazne .
Zdjęcie skleiłem mam na górze przód dowodu na dole tył jeszcze nie wiem gdzie dodac pdf z konta bankowego