Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Future AdPro - polski Revshare firmy FutureNet » firma istnieje ale brak kontaktu z właścicielami - nie rejestrować się !

Autor Wiadomość
RE: Future AdPro - polski Revshare firmy FutureNet rewolucja
Sprawdź:
A jak wypłatami na payze? Było może möwione czy bedzie taka możliwość?
Bedzie taka możliwość, kwestia kilku dni kulasek Smile
Glosy: kulasek (+1), kulasek (+1)
O to super, dzięki za informacje! Pozdro
Kurde sorry , ale ja dalej ma kłopot, niech mi proszę ktoś wytłumaczy jeszcze raz :
w Future Ad Pro z kasą odkładaną na konto reklamowe co można zrobić i jaki jest to procent z naliczen?

w Future Net "Stan Konta" (doładuj konto) w moim przypadku jest to 8,79 ( mam z friend bonus , social itd i jest to suma przy 0% w Block for upgrade, a w przypadku 100% jest to 0,29 % ) , co moge zrobic z ta kasa i po co je doładowywać ?

Block for upgrade - czy to z tej pozycji odklada sie na matryce ? Ale jesli tak , to dlaczego mam tam mozliwosc dania 0% i skad , albo gdzie mają sie odkladać pieniadze na "wymuszenie" kupna matrycy ?

Środki do wyplaty:
w moim wypadku jest to 6,28 $ dla 0 % w block for upgrade i 0,28 $ dla 100% block...

mógłby mi ktoś to jeszcze raz wytłumaczyć z skąd jaki procent sie bierze ?
[Obrazek: Przechwytywanie.jpg]
@borowiecki, ten przedział miedzy 0% a 100% w futurenet ustawiasz sobie sam , po prostu jak zablokujesz 100% całej kwoty to jesli uzbiera ci sie z niej na wyzsza matryce to ci automatycznie ją kupi.
Stan konta - to po prostu całość twoich zarobków, a środki do wypłaty - pieniądze możliwe do wypłaty np. na twoje konto bankowe ( w futurenet musi każda zarobiona kwota odczekać 14 dni i wtedy właśnie przechodzi na saldo do wypłaty).

W FutureAdPro na konto reklamowe jest odkładane 5% mozesz wykorzystać tą kwotę na zakup dodadtkowej reklamy swojej strony (wyświetleń) a lada moment będzie można także z tego konta kupować abonament a w przyszłosći jeszcze inne produkty firmy.

W FutureAdPro dodatkowo 5% kwoty z każdej zlecanej wypłaty - wędruje na "stan konta" w futurenet abyś szybciej mógł kupować wyższe matryce.
Witam
Po zalogowaniu w opcjach Tablica nic mi sie nie wyświetla.... nie umie kupic nowej paczki a ni nie wiem ile ich mam tez tak macie? na tablecie tez tak mam. Pozostałe funkcje działaja normalnie.

Juz jest ok
Da się zarabiać bez wkładu?

redo, dumny członek http://zarabiam.com od May 2014.
Możesz zarabiać za aktywność na FN
(15-06-2016 16:17)redo napisał(a):  Da się zarabiać bez wkładu?

Rekomendowane jest chociaz 10$ wtedy mozemy uzyskiwac prowizje z poleconych, a jeśli wchodzimy calkowicie za darmo no to pozostaje tylko socialmedia bonus
ten bonus social media to naprawde tylko dla mega wytrwalych Wink przeciez to taki dodatek co by na czekolade przez pare miesiecy uzbierac Big Grin
Odpowiedz