Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-07-2014 01:21)krzysieksz55 napisał(a): Hahahahahaha kolesia wkręciłem, że jak chce wygrać to musi mi tekstem moim spamować i mi spamuje już 11 zł zarobiłem
Chwalisz się tym?
Jakby ci zarobił już 110 zł to byś się też chwaliła 2
Nie
(26-07-2014 14:38)supercola napisał(a): A ja napisałem i nie dostaje odpowiedzi co mam zrobić jeśli wybrałem tą fakturę vat... Ale lipa ..
Urlop trwa, po 3 sierpnia dostaniesz pewnie odpowiedź
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2014 16:37 przez SexPistols.)
Jak nie macie 18 lat i macie zamiar na rodzica (czy kogokolwiek) to powiadomcie te osoby, bo potem te osoby będą się musiały rozliczyć z waszych zarobków.
(26-07-2014 20:18)SexPistols napisał(a): Jak nie macie 18 lat i macie zamiar na rodzica (czy kogokolwiek) to powiadomcie te osoby, bo potem te osoby będą się musiały rozliczyć z waszych zarobków.
Moja mam wie o tym, a jak się z tego rozliczyć jeszcze, a jak się nie rozliczysz z tego to co?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2014 22:09 przez krzysieksz55.)
(26-07-2014 22:53)piciaszek napisał(a): Jeżeli nie zapłacisz tego podatku, to Ci dopie*dolą taką karę, że szkoda gadać
Jak znam życie i ten kraj to nawet o złotówkę by Cię "ścigali"
Bez przesady Mogą Ci policzyć podatek dochodowy, jako taki z nieujawnionych źródeł. (75% zarobionej kwoty).
Chyba, że mu udowodnią, że nie płacił podatków przez 15 lat