Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
Słuchajcie . Mój kolega powiedział że rozmawiał z adminem i mają zawiesić tych co zarabiają na FB i jeszcze bd musieli zwrócić wszystko . Jeśli by mogło się EasySub wypowiedzieć na ten temat to będe bardzo wdzięczny .

Pozdrawiam
Tekstow i sposobow nie oddam za zadne skarby i bmw.. Lecz przyznam tekstym mam rozne i sposoby. Mozliwe ze cos z tymi operatorami jest. Midable dawno sie nie wypowiadal? Jestem ciekaw jak u niego.
Nie zdziwiłbym się, lepiej nie zaczynać z Facebookiem, pewnie dużo skarg poszło od ludzi, w końcu wpadnie interpol i pozamiatane.Cool
Ale nikt tych ludzi chyba nie zmuszal na tym face. Reklamy sa rozne. Na tych fanpage ludzie roznie zarabiaja. Ale fakt faktem za dużo tego w sieci. Aczkolwiek myślę że jednak kasa to kasa więc EasySub nie będzie blokowało swoich najlepszych Earnerów.
Jeśli to fałsz to go zapier*ole Tongue

------------------------------------------

Napisałem do admina Smile
Zobaczymy co powie , jeśli dostane odp to odrazu was poinformuje Smile
(30-11-2013 21:13)acrossv13 napisał(a):  Słuchajcie . Mój kolega powiedział że rozmawiał z adminem i mają zawiesić tych co zarabiają na FB i jeszcze bd musieli zwrócić wszystko . Jeśli by mogło się EasySub wypowiedzieć na ten temat to będe bardzo wdzięczny .

Pozdrawiam

Ja myślę, że kolega chciał się pozbyć konkurencji i taką plotkę puścił.. Poczekajmy na EASYSUB, niech on się tu wypowie ;P

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Ta pewnie, pomyśl trochę i po to EASYSUB co chwilę robi nowe skracacze linków które omijają zabezpieczenia FB żeby móc ludzi banowac
Glosy: Symbian (+1), Yamakasi (+1)
Dokładnie nie będą robili rosołu z kury która znosi złote jaja. Czyż nie?
W związku z tym że mnie blokują/ moje ip, sprzedam swoją nisze na której zarobiłem 2000zl. Propozycje cenowe piszecie na PW jeśli mi się to opłaci to sprzedam
Ogłoś się w dziale Sprzedam.

W ogóle Easysub powinno się tu odezwać na forum w sprawie wszystkich niedomówień. O tym kiedy będą nowe programy, o tym czemu nie chcą nowych użytkowników, o dalszym istnieniu serwisu (bo widzę, że niektórzy już myślą że o scam), a przede wszystkim o realizacji wypłat.
Wątek zamknięty