Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Ppadownload.net - Zarabiaj Tysiące Na Uploadzie.
Sprawdź:
(18-06-2012 13:55)Mosiek20 napisał(a): Widze że trzeba na biezaco sprawdzać czy coś działa i tu pisac, bios jesli mozesz daj gadu na pw bede pisac ktore mi zadzialaly wtedy sobie je zrobisz i na odwrot ok? Bo widze że za każdym razem działają inne. Aha i odświeżałeś strone z oferta? czy ta z FC?
Macie specjalny temat z działającymi ofertami, dam dawajcie :]
Też tak często mam, w przypadku tej oferty z sephory po odswiezeniu wlaczyl sie download.
Niewiem dlaczego tak jest właśnie zrobiłem 3 kolejne i jest tak jak pisał Damkofr. Może Szpilmen bedzie wiedział dlaczego tak jest
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2012 14:57 przez Mosiek20.)
Ok, zrobiłem 3 oferty: W jakiej jesteś kondycji, sephora, test partnerski - żadnej nie zaliczyło, poczekałem 5 minut odświeżyłem stronę i znowu było że trzeba wykonać ofertę i tak 3 razy. Może to wina że robię o godzinie 16:30 ale zobaczymy jutro rano jak będę robić Ale też trochę chujnia, jeżeli nie będzie ofert działających 24h bo wtedy my mniej zarobimy i FC mniej zarobi więc to dla każdego strata.
Niewiem, mam nadzieje że szpilmen bedzie nadal tam apelować, bo przecież to podstawa by oferty działały, wejscia v2 nic nie da jak ofert nikt nie zrobi.