Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-07-2010 09:23)BartuŚ napisał(a): @killer1500, oni robią fale na otwartym PTZPlace. Widzisz, mnóstwo ludzi wydało te 0,79$ w SHOPie, a oni za to nagrody kupili, i je teraz wydają na PTZPlace. Mogę Wam zdradzić, że było 6 - 7 fal. Co 2-3 godziny
Co ty za przeproszeniem pi*rdolisz? Była JEDNA fala, a nagrody trzymały się dość długo. Ogólnie był to jeden z lepszych restocków, ale odbył się tylko w jednej fali. Teraz od dwóch dni siedzą tam same tapety.
Zastanawiam ile oni mają produktów np MacBook lub Ipad czy mają sporo czy co, bo myśle ze ktos zgarna macbooki lub Ipady potem nie będą juz macbooków albo inne technologie z napisem "fresh out"??
Jeden taki koleś z dw zamówił nagrodę w SHOPIE na Annę Kowalską w Waszyngtonie a na SHOPOWYM restocku wygrał 100$ PP. teraz żałuje że nie poświęciłem tych 0,79$
(06-07-2010 14:09)michal2612 napisał(a): Jeden taki koleś z dw zamówił nagrodę w SHOPIE na Annę Kowalską w Waszyngtonie a na SHOPOWYM restocku wygrał 100$ PP. teraz żałuje że nie poświęciłem tych 0,79$
No ja poświęciłem i też miałem plan zamówić paypale, ale się spóźniłem na restock i tylko ptz i kasę straciłem ;s