Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts Bot --- PV Bot » Najlepszy bot do PaidVerts.

Autor Wiadomość
RE: Szukam beta testerów do bota PaidVerts
Sprawdź:
Bot troche reklam juz 'przeleciał', musiałem przepisać kod z 15 razy i dwa razy kod powtórzył się. Dokładnie chodzi o 'join now'. Poza tym polecam Smile
Ok narazię nie sprawdziłem bota ale proponuje dodać opcje wykupienia tych reklam za 50 BAP'ów bodajże 12 ich jest bo takiej opcji nie widzę a może się komuś przydać Smile
@Up, też miałem to napisać, wtedy nie trzeba by było wgl wchodzić na strone PV, tylko wszystko z poziomu programu Smile

Mój dziennik pracy, zapraszam Smile
http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-pracy-Kciuk-D-93193
(01-08-2014 23:02)Koja napisał(a):  Bot troche reklam juz 'przeleciał', musiałem przepisać kod z 15 razy i dwa razy kod powtórzył się. Dokładnie chodzi o 'join now'. Poza tym polecam Smile

Były to na 99.999% inne kampanie (inne te zdania itp.). Bot nie jest w stanie już aż tak dokładnie wykryć. A pełno ludzi daje join now i takie kluczowe słowa, więc to nie jest tak, że bot nie załapał do bazy tylko to po prostu inna captcha tylko ta sama treść.

(01-08-2014 23:03)Kaemten napisał(a):  Ok narazię nie sprawdziłem bota ale proponuje dodać opcje wykupienia tych reklam za 50 BAP'ów bodajże 12 ich jest bo takiej opcji nie widzę a może się komuś przydać Smile

Dodam do TO-DO Wink
Chętny! Smile
Jestem chętny Big Grin
Dodałbym jeszcze opcje wyłączenia komputera po obejrzeniu wszystkich reklam oraz pomijanie captcha, których nie ma w bazie i automatyczne przechodzenie dalej.
Chętny jestem Smile

Natomiast, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2014.
Chętny Wink w niedzielę/poniedziałek szykuje malutką inwestycję około 10$ Smile. Więc dopiero od tego czasu będę aktywny Wink.
Jeżeli są jeszcze miejsca to chętnie spróbuje, a i mam pytanie, tego nie da się raczej wykryć prawda?
Odpowiedz