Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA
(12-08-2014 10:39)cashclick napisał(a): Wie ktoś może czy coin-swap ożyje z depozytami capt-coinow?
Przelalem ok. 100 capt 08.08.14 i nadal na ballance 0 Capt
Może gdzie indziej można posprzedawać capty?
Na razie nie ma chyba żadnej innej giełdy.
Ja również wczoraj wpłaciłem i cisza. Na razie trzeba będzie zbierać i poczekać aż naprawią błąd
Dostałem wczoraj info od supportu coin swap odnośnie depozytów. Przesłałem 660 CAPT coinów i cisza. Odpisali, że osoba która się tym zajmuje była na urlopie. Prosili bym dał im 1 dzień na rozwiązanie problemu. Zapewniali, że wszystkie coiny pojawią się na koncie.
Czyli że dzisiaj powinny wszystkie zaległe capty pojawić się na koncie.
Ciekawe jak im to pójdzie ale było by naajs jakby w koncu mozna było sprzedawac bo cena jest ciekawa na tą chwile
(12-08-2014 11:03)cashclick napisał(a): Czyli że dzisiaj powinny wszystkie zaległe capty pojawić się na koncie.
Ciekawe jak im to pójdzie ale było by naajs jakby w koncu mozna było sprzedawac bo cena jest ciekawa na tą chwile
Ale jeżeli mają problem i nikt nie może wpłacić to cena pójdzie w dół jak wszyscy zaczną sprzedawać
(12-08-2014 12:07)mucios napisał(a):
(12-08-2014 11:03)cashclick napisał(a): Czyli że dzisiaj powinny wszystkie zaległe capty pojawić się na koncie.
Ale jeżeli mają problem i nikt nie może wpłacić to cena pójdzie w dół jak wszyscy zaczną sprzedawać
Na moment obecny ponad 10k satoshi za 1 captcoin! Nie jest powiedziane, że wszyscy zaczną sprzedawać, aczkolwiek część pewnie owszem w sumie to może i lepiej, poczekam, może spadnie trochę, to kupię z 1k CAPTcoinsów
Rada: nie sprzedawajcie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2014 13:05 przez MindRoller.)