Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak. » Nisza z kosmosu.

Autor Wiadomość
RE: Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak.
Sprawdź:
W PPA lecisz na "Fejkach" ?
W trochę smutnym nastroju, gdyż Niemcy jak zwykle we wszystkim najlepsi, a jako zagorzały (za gorzałe też) fan Realu Madryt i CR7, chciałem żeby to Messi dzisiaj królował i podniósł ten Puchar Świata Sad

No cóż stało się inaczej. Niemcy dzisiaj będą szaleć, lecz w reszcie dzisiejszego dnia szalałem ja i moje zarobki w PPA.

Przedstawiam oto swój dzień drugi:

[Obrazek: Yh1Mf1P.jpg]

[Obrazek: BbnqLig.jpg]

Pisząc ten post wpadły jeszcze 2x 1.15$ z USA.

Największy traffic mam z USA/Brazyli. Tak samo od nich najwięcej wejść na bloga. Całkiem fajnie bo gdy ja sobie smacznie śpie, to oni po obiadku bardzo chętnie odwiedzają moją stronę i zasilają mój portfel, czego potem są takie poranki jak miałem dzisiaj ze 48$. Przez reszte dnia Europa coś próbuje tam dogonić w rankingach Ameryki, ale niestety, bez tej legendarnej Francji nie da rady :C

Co dzisiaj właściwie robiłem zarabiając te ~290 zł? Pykałem w fifkę z kumplami, potem jakieś piwko, skosiłem ogródek, jednym słowem NIC.

Co robiłem zarabiając 100-140 zł na subskrypcjach? 6-7 godzin spamowania na Facebooku i taplania się w błocie razem z największą porażką polskiej młodzieży, czyli uzależnionych od Facebooka 10-14 latków. To ja podziękuję.

Takim słowem kończę dzisiejszy wpis. Nie mentoruję, bo moje zarobki to wynik ZAJEBISTEJ niszy i 0-wej konkurencji, a nie doświadczenia i samodyscypliny jaka potrzebna jest jeśli chodzi o PPA.

noszchujbystrzliłteniemcy
Glosy: nasgaroth (+1)
To stawiam, że Twoja nisza ma jakieś 120k+ wyszukiwań miesięcznie i zerową konkurencję? Big Grin
Dobre nie? Pojawiają się pojedyncze filmiki na YT, ale szybko flaguje je z kilku kont i zaraz je ściągają, także ciągle jestem sam Smile

Godzina 12:

[Obrazek: ljOgg6d.png]
Glosy: Danysuw (+1)
To ty? Nie spodziewałem się, ale te flagi mało co dają Smile Np. Justin Bieber ma tysiące flag na filmie i co? Smile

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Tak, to moje zarobki. Teraz jest jakoś 51$, trochę tempo zwolniło.

Jak koleś wstawi filmik z nowego konta, dostanie pare dislików, flag że virus, scam i hacker to szybko zdejmują mu filmik
No ładnie z tym ppa lecisz Big Grin Powodzenia Smile

Mój dziennik pracy, zapraszam Smile
http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-pracy-Kciuk-D-93193
Zmień czym prędzej bloggera na wordpressa bo ci usuną bloga.
Tylko Barca !
(14-07-2014 12:57)PaulRcootiC napisał(a):  Tylko Barca !

?
Wątek zamknięty