Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Spotkanie Użytkowników Lockerz !

Autor Wiadomość
RE: Spotkanie Użytkowników Lockerz !
Sprawdź:
Fajna sprawa z takimi imprezami integracja w 100% :-).Szkoda że mam taki kawał chętnie bym wpadł.
hmm ja może i bym się wybrał Wink ale nie potwierdzam w 100%
Hmmm ... ciekawa sprawa mogłoby być to w Katowicach albo Krakowie napewno bym wpadł (Śląsk) Ale można też kupić bilet Big Grin Do Poznania Big Grin I zrobić se weekend w Poznaniu Big Grin na 50% bede Big Grin
Mnie na podróż przez prawie całą Polskę to na pewno nie puszczą. Za daleko. Ale pomysł full wypas ! Jeśli będzie gdzieś bliżej Dolnego śląska to będę cisnął rodziców ile wlezie choć by mi było iść na piechotę ;].
Data została podana ! http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=...&t=1692875

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Szkoda ze nie w sierpniu ale raczej będę.
*Jeśli będzie gdzieś bliżej Dolnego śląska to będę cisnął rodziców ile wlezie choć by mi było iść na piechotę ;].

Fajny pomysł z tym spotkaniem ale to za daleko bo ja też z dolnego :PPP

Ale jak gdzieś bliżej to moge wpaść Big Grin
Oj skuszę się na ten wyjazd w tym roku Big Grin szykuje się dobra ekipka z forum xD Więc czas zacząć odliczać dni Big Grin Big Grin
no ja do poznania daleko nie mam Tongue autostrada a2 2 godz i jestem Big Grin nie czytałęm dokladnie opisu ale bedzie % bo jak nie to Sad
Jak by w Warszawie było to git bo mam tylko 100km
Odpowiedz