Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: ImgPaying - nowy serwis do zarabiania na uploadzie zdjeć.
(12-09-2014 18:17)jarunioo7 napisał(a): Łączy ktoś to ze skracaniem linków? np. jeśli wrzucę zdjęcie na imgpaying, później skróce na shorte.st to czy nie dostane bana na imgpaying?
Zawsze to 0,5$ więcej na 1000 wyświetleń, a jeśli ktoś ma target na USA albo UK to aż 6$ :o
Podrzuci ktoś jakieś zdjęcie wysłane na tą stronkę, żeby zobaczyć jak widzi to odbiorca?
(12-09-2014 20:20)MilanFan napisał(a):
(12-09-2014 18:17)jarunioo7 napisał(a): Łączy ktoś to ze skracaniem linków? np. jeśli wrzucę zdjęcie na imgpaying, później skróce na shorte.st to czy nie dostane bana na imgpaying?
Zawsze to 0,5$ więcej na 1000 wyświetleń, a jeśli ktoś ma target na USA albo UK to aż 6$ :o
Podrzuci ktoś jakieś zdjęcie wysłane na tą stronkę, żeby zobaczyć jak widzi to odbiorca?
Dzięki... Otworzyłem link, musiałem zamknąć jedną reklame, później otworzyła mi sie nowa karta z reklamą, później znowu musiałem zamknąć kolejną, otworzyła mi sie 2 karta, zamknąłem reklame i dopiero wtedy mogłem obejrzeć zdjęcie.. Dodatkowo włączyło sie pobieranie jakiegoś wirusa..
Za bardzo zmniejszy konwersje a 0,5 $ na 1000 wyświetleń to mało
(14-09-2014 11:46)jarunioo7 napisał(a):
(12-09-2014 20:20)MilanFan napisał(a):
Dzięki... Otworzyłem link, musiałem zamknąć jedną reklame, później otworzyła mi sie nowa karta z reklamą, później znowu musiałem zamknąć kolejną, otworzyła mi sie 2 karta, zamknąłem reklame i dopiero wtedy mogłem obejrzeć zdjęcie.. Dodatkowo włączyło sie pobieranie jakiegoś wirusa..
Za bardzo zmniejszy konwersje a 0,5 $ na 1000 wyświetleń to mało