Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja natomiast wczoraj zdążyłem zlecić wypłatę i tylko wczorajsza marna dniówka została, powrót do zarobków bo w święta nie robiłem No i chyba do końca roku już nie będę zarabiał Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie...
Mikinki, nie zupełnie kiedyś takie problemy mieli już miejsce ale dla pojedynczych użytkowników, była o tym mowa z 100 stron temu w głównym temacie
(28-12-2013 08:45)Zarobiony_Koles napisał(a): Ja natomiast wczoraj zdążyłem zlecić wypłatę i tylko wczorajsza marna dniówka została, powrót do zarobków bo w święta nie robiłem No i chyba do końca roku już nie będę zarabiał Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie...
Mikinki, nie zupełnie kiedyś takie problemy mieli już miejsce ale dla pojedynczych użytkowników, była o tym mowa z 100 stron temu w głównym temacie
Tak czy tak narazie się z tym wstrzymuję, nie będę tracił czasu, bo coś mi tutaj nie pasuje Jak mi wpadnie te 700zł działam dalej
Obym się mylił
Pozdr.