Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-05-2013 17:25)Pablo1979 napisał(a): Jeżeli uważasz że gazeta wyborcza jest gazetą wiarygodną to życzę powodzenia
lepsze to niż tv trwam.
BTW. Radzę uważać teraz na HYIPy bo one pewnie wiele kasy potraciły i nawet jak dadzą opcję transferu na inny procesor to to pogłębi jeszcze bardziej ich straty.
Jaki procesor płatniczy polecacie w zastępstwie LR? Myślałem nad SolidTrustPay i PerfectMoney. Na STP mam już konto, tylko nie wiem czy mając niezweryfikowane konto mogę sobie bez problemu doładować przelewem bankowym, a może lepsze jest PerfectMoney?
Uff całe szczęście że wybrałem z LR cała kasę już jakieś pół roku temu bo nieźle bym teraz stracił. Nie chcę nikogo straszyć ale (moim zdaniem) już nie będzie możliwości wybrania pieniędzy.