Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-04-2013 21:57)Skipi napisał(a): Najlepsze jest to, że Astro na złość po tym jak zaczeli poleceni odchodzić to utrudnili zmiane mentora
Szczerze ? To samo pomyślałem
Nie było to zrobione na pewno dlatego. Chodziło o to, że mnóstwo osób wyznawało idee "Więcej mentorów sobie zgarnę, więcej kasy zarobie" - a w tym wypadku nie zarabiał nikt. Astrocash zezwala na multikonta, więc nie jest najgorzej. Pozdrawiam.
UWAGA! Informuję wszystkich poleconych że od dnia dzisiejszego nie odpowiadam na meile (tylko sprawy mega priorytetowe). Od dziś w życie wchodzi specjalnie stworzone forum dla moich poleconych. Możesz pomyśleć po co to wszystko? A no po to, abym nie pisał mało oryginalnych poradników, oraz każdemu z osoba tego samego. Na forum możecie zadawać identyczne pytania jak przez e-maila, dzięki czemu każdy polecony będzie miał już wgląd do pytań które chciał dopiero zadać.
Mam nadzieję że wszystko zda swoją rolę i usprawni to współpracę między wami a mną.
Ważne! - Forum ma odpowiednie działy dla poleconych, oraz jeden dział dla użytkowników ogólnych. Jeżeli ktoś zechce może tam dyskutować o PPA.
Rangę Polecony dostają tylko i wyłącznie osoby które są w moim panelu AstroCash w tabeli osób które zarobiły już to i owo. Ma to na celu wyeliminowanie osób które zarejestrują się i zechcą udawać mojego poleconego.
Wszystkich aktywnych poleconych, którzy coś już zarobili, proszę o rejestrację na forum podanym nickiem w Astro pod moje konto, do 12h (z przewagi dużo szybciej), wasze konto zostanie aktywowane rangą Polecony.