Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FeaturePoints - lepsze niż Whaff

Autor Wiadomość
RE: Feature points - czyli 5$ w dzień!
Sprawdź:
zebym jeszcze unialBig Grin pomoze ktos z tych co robili? xperia x8
wpisz na youtube Big Grin
wyskoczy 1000 wyników ;p
kurcze pobrałem apke i po ładowaniu się czarny ekran telefon sony ericsson live with walkman android gingearbeard czy jakoś tak
Niechcący skasowałem wszystkie prywatne wiadomości! Jeśli komuś nie odpisałem proszę napisać raz jeszcze! I wszyscy ,którzy zgłosili się po poradnik nie są moimi refkami. Zgłosiło się ponad 10 osób ,a mam tylko 8!
nie polecam miałem dostać poradnik i nie dostałem nie warto robić konta u niego a moje pw ma
Przepraszam za opóźnienia. Nie mogłem być dostępny przy internecie z powodów osobistych. Zaraz odczytam wszystkie wiadomości i wysyłam komu wysłać miałem.
Jak ktos mi chce pomoc zaktualizowac androida to zapraszam na PW Big Grin
Uwaga! Od autorów doszła nowa aplikacja do zarobków FlickPoints! Oglądamy w niej 30 sekundowe filmów i za każdy dostajemy 4 pkt! Na VPN razem takich filmików dziennie jest min.60! Zachęcam gorąco ,gdyż wciąż płacą!
Żeby nie być gołosłownym ,że wciąż płacą!
To już ,któraś z rzędu ,ale nie mam czasu ciągle wrzucać dowodów ;P

[Obrazek: tapgen.jpg]
dzięki za foto, skorzystam Big Grin

Lukaskov96, dumny członek http://zarabiam.com od 2012 roku.
[Obrazek: 4432a46b4d.png]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: