Cytat:System nie opiera się na oparach. Dlaczego mamy ufać? Trudne pytanie. Być może będzie lepiej jak posiedzę tutaj pół roku, pojawi się zaufanie i wtedy powrócę z poradnikiem? To byłoby lepsze wyjście według Ciebie?
Nie chciej, żebym Cie uczył jak...
Cytat:Nie jest to livechat i nie chcę się również bawić w zgadywanie, więc proszę nie zgadywać.
To po co kwestia "zadawajcie pytania" ?...
Cytat:Daj sobie spokój ze szkołą, dawno o niej zapomniałem. A jeśli Ci to przeszkadza, zawsze możesz tu nie zaglądać
Oh prosze, już się denerwuje bo ktoś mu przypomniał na którym etapie to było? Szkoda
(06-02-2013 00:19)Mksuzi napisał(a): Zawsze mnie bulwersuje temat w którym ludzie mówią np.[...]
ODPOWIEDŹ jest prosta.
BO NA TYCH PORADNIKACH MOGĘ ZAROBIĆ DRUGIE TYLE!
W biznesie jest jak z seks z dziewicą. Dopóki nie dopuścisz innego mężczyzny z większym przyrodzeniem do dziupli to ona się nie powiększy - przez co w biznesie masz więcej klientów, swobody.
Skoro sam zarabia 4000$ miesięcznie to skąd znajduje czas na odpowiedź osoby(ja) która istotą rzeczy może być gimbusem która komuś coś zazdrości.
Koleś nie ma nawet sygnatury ze swoją stroną zarabiania, daj spokój. Popatrz na CiamCiaj'a... Koleś siedzi na forum dłuższy czas, ma bloga, ma refów i może sprzedawać taki poradnik.
W takim razie, poradnik bazuje na stworzeniu systemu ppa za 15$

nie wiem jak on by to zrobił, ale wierze w umiejętności niektórych użytkowników na tym forum.