Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
RESTOCK

Autor Wiadomość
RE: RESTOCK
Sprawdź:
tylko nie rozumiem tego jeb***** błedu co go strona robi...
Mi ani C4C nie zadzialal ani autofilll...
mi tez, mi tylko autofil miasto wpisal, niestety sie spoznilem akurat odeszlem od kompa ;/
Zadziałał komuś C4C i autofill?
nie ;/
nie,nawet program ktory pobiera informacje z facebooka nie powiadomil mnie.swoja droga czy jak jest restock to gdzies o tym pisza czy po prostu sami musimy miec szczescie i co minute sprawdzac na ptz.lockerz?
Mam to gdzieś teraz szanse na PSP są 2x mniejsze
zawsze można zakupić super mega pro wypasioną TAPETĘ
Wgl co oni odjeba**? Nagrody pomieszane, nie są poukładane punktowo, 60% nagród brak... Mam nadzieje że to ostatnia taka sytuacja i się z tego jakoś wytłumaczą...
to że je pomieszali to dobrze bo potencjalnie zmieniejsza szansę na szybkie zdobycie nagrody ale że brakuje tylu nagród to normalnie szok
Odpowiedz