Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Nowicjuszka a zarabianie w internecie

Autor Wiadomość
RE: Nowicjuszka a zarabianie w internecie
Sprawdź:
Obecny PP (z podpisu) rozwijam i nie mam sie jeszcze specjalnie czym pochwalić (kilkanaście $/miesiąc to jeszcze nie osiagnięcie). Ale z mojego poprzedniego projekciku mam takie oto wypłaty (oczywiście nadal sie kręci ale już tak nie skupiam się na nim).
Dowód załączony

Załączone pliki Obrazki

Jak ktos dokładnie chce sie zapoznać z detalami to podsyłam link do filmików ludzi, którzy wprowadzają firmę na polski rynek (Darmowe Smile.

http://www.gvopolska.com/blog/training/

Jeżeli przekonacie się - mimo wszystko zapraszam do zapisania się w moje grupie. Bonus, który daje po spełnieniu kilku warunków (nie chcę byc naciągnięty - tak jak i każdy) pozwoli na spokojne zapoznanie się zarówno z PP jak i narzędziami w koncie (np. autoresponderem albo kreatorem stron opartym na WorPressie). POnadto ruszam z czymś co nazywam 4blogs4money i myślę, że ten projekcik też zacznie przynosić kolejne osoby do struktury. Im wyzej będziecie, tym więcej osób podepnę pod WAS Smile

WAŻNE: decydując się miejcie przygotowane minimum 2 osoby, które zapiszą sie pod Was. Od razu dostaniecie od nich po 5$ w pierwszym miesiącu i to umożliwi WAm na otrzymywanie dochodu pasywnego 2 poziomy w dół.

Zresztą - obejrzyjcie filmiki i zrozumiecie wszystko.
Witam ja od tygodnia zaczołem przygode ze stroną http://www.myiyo.com/?ref=37593578

więc jeszcze dużo o niej powiedzieć nie jestem w stanie, chodzi tu o wypełnianie ankiet które przychodzą na twoje konto na tym servisie. A może miał ktoś styczność dłużej z tą strona i jest w stanie coś powiedzieć
Witam,
piszę z takim zapytaniem, czy znacie jakiś dobry, sprawdzony sposób jeśli chodzi o zarabianie na uploadowaniu? Czytałam, że swego czasu można było całkiem nieźle zarobić na serwisie chomikuj.pl , ale odkąd zmienili coś w programie partnerskim jakikolwiek zarobek graniczy tam z cudem.
Są wam znane inne serwisy tego typu?
Tylko nie piszcie prosze o firecash itd. bo to dla mnie czarna magia. Big Grin
@up Jeśli chodzi o normalne PPD to popatrz z jakich serwisów wrzucają na warezach i dołącz Tongue A później wrzucaj swoje linki

xD
dX
(07-11-2012 15:02)yazir napisał(a):  @up Jeśli chodzi o normalne PPD to popatrz z jakich serwisów wrzucają na warezach i dołącz Tongue A później wrzucaj swoje linki

hmm a myślisz, że to opłacalne dość? Cool
Ja polecam Ci egofiles.com, jest to PPD.
Jeśli chcesz więcej informacji to powiem Ci za refka Big Grin
PW jak coś Wink
Odpowiedz